perjantai 6. lokakuuta 2017

Huomenna messuilemaan

Huomenna pääsen viimein häämessuilemaan! Kirjoittelin jo elokuussa pettymyksestäni, kun huomasin, että syksyn Love Me Do osuu juuri sille ainoalle lauantaille, jolloin minulla on tänä lukuvuonna töitä. Onneksi messut kestävät kuitenkin kuuteen saakka illalla, joten minäkin ehdin piipahtaa paikalla työpäivän jälkeen.

Huomisen koulutuspäivän pitäisi loppua klo 15.00, ja saan toivottavasti kollegalta kyydin johonkin Ruoholahden suuntaan, joten toivottavasti ehdin kierrellä messuja ainakin pari tuntia. Harmittaa, kun blogimiitti jää väliin, mutta näin se joskus menee. Toivottavasti kutsu tulee myös alkuvuoden messuille!

En kirjoittele messuista sen enempää nyt ennakkoon, koska kaikki hääblogit ovat niitä tulvillaan, mutta odottavaisin mielin menen messuille. Fiiliksiä kerron sitten jälkikäteen. Näillä näkymin olen menossa messuille yksin, sillä en ole vielä pyytänyt ketään kaasoikseni. Sulhaseni ei ollut oikein innostunut tulemaan, vaikka lupasi harkita tuloa mukaan messuilemaan joskus myöhemmin. Saa laittaa sähköpostia, jos kaipaat messuseuraa tai vaikka fillistelykaveria messujen jälkeen. ;) Ja moikkaamaan saa tulla, jos tunnistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti