tiistai 10. heinäkuuta 2018

Ajatuksissa polttarit

Kesän aikana olen saanut lueskella muiden bloggareiden ihanista polttareista. Lisäksi tapaaminen kaasojen kanssa toi polttariajatukset konkreettisesti mieleen; se kun tuntui kaasoistani olevan varsin kiinnostava puheenaihe, kun en osannut heille vielä häihin liittyviä tehtäviä tarkkaan listata. Itse odotan polttareitani lähes yhtä paljon kuin itse häitä (ei paineita, kaasot), joten en edes yritä uskotella, etten oleta kaasojeni minulle sellaisia järjestävän muiden ystävieni avustuksella.

© deagreez - stock.adobe.com
Moni bloggarikollega tuntuu jakavan kauhistuksen siitä, että häissä on yksi osa-alue, jonka suhteen he joutuvat antamaan ohjat jollekin muulle. Itselleni polttareiden paras osuus taas on nimenomaan niiden yllätyksellisyys. Olisin ihan superonnellinen, jos polttariseurueeni onnistuisi pitämään polttareideni ajankohdan ja sisällön minulta pimennossa. Yrittäisin myös parhaani olla aavistelematta päivää etukäteen, vaikka väkisinkin sitä varmaan tulee haisteltua merkkejä pitkin kesää.

Asia, johon haluan vaikuttaa, ja mistä kaasonikin olivat kiitollisia, on toivelista siitä, keitä polttareihini haluaisin. Olen jo tehnyt kaasoilleni listan ihmisistä, joita toivoisin polttreissani näkevän, vaikken nyt tietysti odotakaan, että he vielä sillä mitään tekevät. Olen myös toivonut, että kaikki saisivat osallistua polttareideni suunnitteluun, vaikka toki kaasojeni täytyy olla pitämässä ohjat käsissään.

© Halfpoint - stock.adobe.com
Aina silloin tällöin polttarit ovat nousseet keskusteluun kaasojeni kanssa; aiemmin yksittäin ja viime viikon maananataina yhdessä. Olen pyrkinyt olemaan esittämättä mitään tarkkoja toiveita siitä, mitä haluaisin tehdä. Yhden ehdottomuuden olen sanonut, ja se on raha-asia. En missään nimessä halua, että keneltäkään polttarini jäävät väliin rahallisista syistä eli jokaisen on kyettävä osallistumaan sellaisella summalla, johon heillä on varaa. Myös sen olen sanonut, että toivoisin mahdollisimman paljon sellaisia asioita, joita tekisimme yhdessä. Voin toki siis tehdä kaikkia vain minulle tarkoitettuja tehtäviä, joita ystäväni pystyvät vierestä seuraamaan ja kannustamaan. Sen sijaan en kaipaa mitään hierontaa tai kasvohoitoa, josta nautin yksinäni, kun ihmiset, jotka ovat minua varten irrottautuneet omasta elämästään ovat toisaalla pitämässä hauskaa, ellei tälle ole jotakin eritystä syytä.

Monet morsiamet ovat todenneet kauhuikseen kaiken nolaamisen ja julkisen keekoilun. Minä taas olen sanonut, että minun kohdallani saa toteuttaa niitä villimpiäkin ideoita. Olen valmis vähän repäisemään polttareiden kunniaksi. Toisaalta minua vähän huolestuttaa se, että jos minut puetaankin johonkin liian pieniin vaattesiin. Olisi kamalaa, jos vaikka ei niin kuosissa olevat vatsamakkarat röllyisivät näkyvissä koko päivän. :D No, ehkä olen ensi kesänä paremmassa kunnossa... Minua ei siis huolestuta jotkin krokotiili- tai penispuvut (jälkimmäisestä olemme parin ystävän kanssa vuosia vitsailleet), mutta se olisi paha, jos en mahtuisi vaatteisiin (jotain kokokompleksiako).

© Вячеслав Косько - stock.adobe.com
Olisi ihanaa, jos polttarit voisivat kestää yön yli, mutta se varmasti riippuu siitä, löytyykö jostakin paikka, jossa parhaimmillaan vajaa parikymmentä tyttöä voi majailla ilman budjetin räjähtämistä. En toisaalta usko, että ihan kaikki pääsevät polttareihini, mutta aina sitä voi toivoa. Muuten toivon päivältä paljon naurua ja kivaa puuhastelua. Ja yllätyksellisyyttä. :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin haluaisin että polttarien ajankohta olisi täydellinen yllätys, mutta en osaa sanoa pysyykö se sellaisena, koska yleensä analysoin kaikki mahdolliset syyt ja osaan aika hyvin päätellä asioita :D Mutta hyvät juhlat tulee varmasti vaikka niistä tietäisikin etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä pelkään itsekin, että tulee kuitenkin mietittyä liian tarkasti, milloinkahan ne mahtaisivat olla. :)

   Poista
 2. Hauskaa, että joku on kerrankin valmis pistämään itsensä kunnolla likoon noloihinkin polttarijuttuihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, kaduttaako tämä rehvastelu myöhemmin. :D

   Poista