tiistai 12. helmikuuta 2019

Ensimmäiset hääkiireet

Vaikka häihin on vielä viisi kuukautta aikaa, olemme törmänneet ensimmäisiin hääkiireisiin. Hääkutsut ovat imeneet viimeisten parin viikon aikana ison osan vapaa-ajastamme. Mikään kiirehän kutsuilla ei vielä välttämättä olisi, mutta olimme asettaneet itsellemme aikatauluksi, että kutsut lähtisivät matkaan ennen meitä.

Myös kutsutekstit toteutettiin laserleikkurilla.
Tällä tarkoitan siis sitä, että yritämme saada kutsut postiin ennen talvilomaamme Sri Lankalla, jonne lähdemme lauantaina. Häämme osuvat kuitenkin aika lailla keskelle lomakautta, joten on hyvä saada kutsut ajoissa liikkeelle. Kutsujen suunnittelun ja testailun aloitimme hyvissä ajoin, mutta aika viime tippaan niiden tekeminen on silti jäänyt. Kutsujen tekoon mennyt aika ehkä vähän yllätti meidät. Olemme viettäneet tuntikausia aikaa Ison Omenan kirjaston laserleikkurin ääressä, ja minä taas olen tässä muutaman päivän heilunut sprayliimapullon kanssa siten, että päässä vippaa. Onneksi äitini otti hoitaakseen sukulaisten puuttuvien osoitteiden metsätyksen!

Oman haasteensa on asettanut myös selkäni, joka viikonloppuna jumahti totaalisesti tehden olon aika ajoin hyvinkin tuskalliseksi. Ajankohta ei ole paras mahdollinen, kun kutsukuorien kirjoittaminen on pitänyt hoitaa, ja istuma-asento on kaikkein epämukavin. T:llä taas on niin surkea käsiala, ettei hänelle voi suoda moista hommaa. Selän tila ei myöskään ole kauhean kiva ajatellen tulevaa lentomatkaa ja kahden viikon surffailulomaa...

Parveke on muuntautunut liimaushuoneeksi.
No, pitää toivoa, että selkä kuntoutuu, kun kyse on kuitenkin vain lihasjumista eikä vaikkapa välilevyistä tms. Tilanne on kuitenkin nyt hyvällä mallilla kutsujen osalta. Kaikki kutsut ovat nyt valmiita, kuoretkin jo lähestulkoon kirjoiteltu muutamia puuttuvia osoitteita lukuunottamatta. Vielä työn alla on kirjekuorten koristelu. Lisäksi tänään pitäisi kirjoittaa hääinfot valmiiksi, jotta T. voisi ne huomenna tulostaa. Sitten jos huomenna saisimme kutsut infoineen kuoriin, voisivat ne lähteä torstaina matkaan. Ai niin, ja T. haluaa ehdottomasti vielä sinetöidä kuoret, koska on aikanaan tehnyt nimillämme hienon sinetin. :D

Sulhanen totesi jo, ettei olisi hommaan ryhtynyt, jos olisi tajunnut työn määrän. Itse olen kuitenkin tyytyväinen, sillä kutsuistamme tuli aivan täydelliset! Muutaman viikon joudutte kuitenkin niitä odottelemaan, sillä haluamme tietysti, että kutsut saavuttavat määränpäänsä ennen kuin niitä pääsee täällä blogin puolella ihastelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti