lauantai 9. syyskuuta 2017

Helkkarin maalaisromantiikka!

Pahoittelen, jos joku loukkaantui otsikosta! Minulla ei varsinaisesti ole mitään maalaisromantiikkaa vastaan: ideat ovat kauniita ja koristelu yleensä ekologista. Mutta kun sitä on kaikkialla!

Tämä tunne pulpahti eilen yli, kun selailin Pinterestiä hakusanalla "häät": Vähintään seitsemänkymmentä prosenttia ensimmäisistä noin paristasadasta hakutuloksesta on maalaisromantiikkaa. Ja Facebookin hääkirppis on täynnä "tavaraa maalaisromanttisista häistä".

Minä haluan ideoita ja inspiraatiota ei-maalaisromanttisista häistä! En ole hääkirppareilta bongannut vielä juuri mitään ostettavaa, sillä tuntuu, että kaikki on tehty säkkikankaasta tai pitsistä. En voi olla ainoa laatuani, mutta selvästi olen vähemmistössä. No, ehkä tämä buumi ehtii laantua ennen omia häitä. Ehkä ei...

Tuskin kuitenkaan on odotettavissa, että sateenkaaren värit saavuttavat massainnostuksen. Voin kyllä olla väärässä siinäkin. Jos jotakuta kiinnostaa katsella välillä kuvia värikkäistä häistä, kannattaa selata Pinterestiä hakusanoilla mexican wedding tai colorful wedding. ;)


14 kommenttia:

 1. Oon kyllä ihan samaa mieltä, oon jopa vehentäny hääkirppisten ja pinterestin selailua, sillä mulla tulee puu ja juuttu ja kaikki niin korvista pihalle... Tuntuu oudolta, että se trendi on niin in ja harvat suunnittelevat persoonallisempia häitä, ei sillä etteikö maalaisromanttisissa häissä persoona näkyisi, mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hyvä kuulla, etten ole ainoa vastarannankiiski! :) Itse myös ihmettelen tätä, kun yleensä ihmiset haluavat jotenkin erottua massasta. Mutta tokihan ne erot voi tehdä pienillä viilauksilla ja jokaiset häät ovat aina jotenkin persoonalliset...

   Poista
 2. Samoilla linjoilla :D Se on hassua miten kaikki hääkirpparit ovat täynnä juuttiliinaa pitsireunoin, mutta silti morsiamet taistelevat av, yv -sotaa joka kerta, kun uusi satsi juuttia ilmaantuu myyntiin. Eikö tämä ikinä laannu? :D Itselläni on muutama juttu, joita kirppareilta metsästän, mutta turhauttavaa kahlata päivä toisensa perään läpi rustiikkisuon niitä paria juttua etsiessä/odottaessa myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi varmaan perustaa joku oma hääkirppari ei-maalaisromanttisille asioille. ;)

   Poista
 3. Olen huomannut saman! Maalaisromantiikka ei ole yhtään omaa tyyliäni, joten sitä ei meidän häissäkään tulla näkemään :D

  VastaaPoista
 4. Mä kirjoitin just samasta aiheesta viime keväänä. :D Meidän juhlien tyyli sivuaa kyllä epäilyttävästi maalaisromantiikkaa, mutta en vain kerta kaikkiaan halua myöntää sitä ja kutsua häitämme rustiikkisiksi. Pitsiin olen jo myöntynyt (vain hyvin pieninä määrinä!), mutta juuttinarua meille ei kyllä tule. EI. Vaikka se kuinka nättiä onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko varmasti lähes joka häissä on jotakin, jota voisi kutsua maalaisromanttisiksi. Ei silti tarvitse myöntyä siihen, että häät vietetään rustiikkiteemalla. ;)

   Poista
 5. Heh, samaa olen ihmetellyt minäkin! :D toisaalta tuntuu että maalaisromanttisten häiden suosio olisi pikkuhiljaa edes hiukan vähentymässä, mitä nyt uusia hääblogeja seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä me bloggarit olemme jotenkin aikaamme edellä. ;)

   Poista
 6. Ihanaa, että joku muukin ajattelee samoin! En ole itse uskaltanut kenellekkään myöntää että kyseinen teema ei sytytä mua YHTÄÄN. Olen jo parin vuoden ajan salaa toivonut, että maalaisromanttiikan hehku alkaisi hiipua ja uusia hääteemoja alkaisi ilmaantua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä näyttää kuitenkin olevan yllättävän monta, jotka eivät ihannoi maalaisromanttista tyyliä...

   Poista
 7. Vähän kanssa tuo maalaisromanttinen tyyli alkaa jo tympiä. Haluttaisiin joku kiba Mrs. Ja Mr. -viiri, mutta kun kaikki on juuttikankaasta, niin ei kiinnosta. Vähän ärsyttää jo. :( mutta hyvä että jollekulle toimii!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän niitä viirejä jostain löydy muunlaisiakin. Luulisin, mutta en kyllä ole sellaisiin kiinnittänyt huomiota. :)

   Poista