maanantai 11. syyskuuta 2017

Viikko karkkilakkoa takana


Olen nyt viikon pitänyt kiinni päätöksestäni olla syömättä karkkia. Viikko on sujunut yllättävän helposti. Kevytcolaa on kyllä kulunut paljon, mutta se ei ole minulle mitenkään epänormaalia, valitettavasti. En ole joutunut suurten kiusausten valtaan. Motivaatiota lisää se, että paino on lähtenyt viimein laskusuuntaan.

Yleensä ensimmäinen viikko herkkulakkoja on hankalin, mutta voi olla, että kestävyyttäni testataan kunnolla vasta tässä toisella ja kolmannella viikolla. Paras ase karkkihimoja vastaan on riittävä syöminen. Niinpä aloitin tämän maananatain valtavalla tuorepuurolla. Nyt lähden sen voimalla töihin.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Itsekin pitäisi, ollaan miehen kanssa nyt vain jätetty herkut pois ja vähän siistitään ruokavaliota. Toivottavasti ensi vuoden alussa sitten myös oikeanlainen ruokavalio.
  Ei ole helppoa, tiedän! Kovasti tsemppiä, u can do it!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllättävän kivuttomasti on homma sujunut. Nyt kyllä viikonloppuna tein mokkapaloja, joita olen pari palaa syönyt. Nyt ei saa vain sortua vetämään niitä viikolla. ;) Pienillä askelilla sitä kannattaakin edetä. Tsemppiä myös sulle!

   Poista