perjantai 10. toukokuuta 2019

Polttaripainajaisia


Sain eilen kaasoltani WhatsApp-viestin muodossa pakkauslistan polttareita varten. Kaasonihan ovat muistaneet minua jo alkuvuodesta lähtien pienillä kirjeillä, joissa on vihjauksia polttareiden suhteen. Olen saanut hammasharjan, suklaata ja Bride to Be -nauhan, jotka on käsketty pakata valmiiksi. Saa siis nähdä, joko polttarit ovat aivan kulman takana vai härnäävätkö kaasoni minua taas jo kovinkin hyvissä ajoin. :) Laukun toki pakkasin kuuliaisesti jo eilenillalla. Juuri nyt olen matkalla Turkuun äitienpäivänviettoon, joten tuskin vielä tänä viikonloppuna koittaa lähtö.

Alitajuntani alkoi selvästi heti käsitellä aihetta. Lievään työstressiin liitettynä näin pitkän ja monivivahteisen unen, jossa polttarit eivät sujuneet aivan toiveideni mukaan. Ensinnäkin polttarini olivat täynnä vieraita ihmisiä, joita ei ollut kutsuttu edes häihin. Tai he olivat kai jotenkin tutuntuttuja, vaikka aamulla asiaa ajateltuani en osaa sanoa, että muistaisin ketään tiettyä henkilöä. Ystäviäni paikalla ei kuitenkaan juurikaan ollut, koska he eivät olleet pääseet polttareihini.

Ohjelmassa oli Bollywood-tanssia, joka olisi sinäänsä ihan hauska ohjelmanumero. Näin yhdessä tv-ohjelmassa juuri Bollywood-tanssia ja mietin, että olisi kiva mennä taas jollekin tuontyyppiselle tanssitunnille. Tanssitunti kuitenkin järjestettiin yhdessä omaa työpaikkaani lähellä sijaitsevassa koulussa, joka on sisäilmaongelmien vuoksi rempassa/odottaa purkua. En ole kyseisessä koulussa koskaan käynytkään. Unessa jumppasali oli täynnä remonttimateriaalia ym. ja se oli ihan pimeä. Jotenkin sieltä saatiin kuitenkin joku tanssitila raivattua.

Loppu-uni alkaa olla jo sekava, mutta jotkut meidän koulumme oppilaat ilmaantuivat yhtäkkiä paikalle rettelöimään ja jouduin keskellä polttareita kasvatustehtäviin. Tässä vaiheessa taisi uni muuttua toiseksi tai heräsin.


Huh, onneksi todelliset polttarini ovat vasta edessä päin ja olen melko varma, että tilanne poikkeaa unestani melkoisesti. :D Oikeasti siis odotan polttareitani aivan puhtaasti innolla, toisin kuin sulhaseni, joka vähän jännittää, mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti