Yhteistyö

Kirjoitan blogiani harrastusmielessä eikä se ole minulle merkittävä tulonlähde. Blogini tiimoilta teen kyllä mieluusti yhteistyötä eri tahojen kanssa; kuitenkin niin, että uskon palvelun kiinnostavat lukijoitani. Yhteistyöjutuissa olen selvästi ilmaissut, että teksti on kirjoitettu yhteistyönä. En ikinä kirjoita blogiini mitään sellaista, mitä en itse voi allekirjoittaa. En siis kehu tuotteita tai palveluita, jollei siihen ole aihetta.

Lisäksi joissakin tapauksissa käytän nk. yhteistyölinkkejä eli saatan saada sen kautta tehdyistä ostoista pienen komission. Huomioi, ettei tämä lisää palvelun hintaa ostajalle. Suurin osa blogini linkeistä on kuitenkin paikallaan ihan vain helpottaakseni kanssahääsuunnittelijoiden hommaa. Itse en jaksa jatkuvasti lukea blogitekstejä, jotka on selkeästi myyntimielessä kirjoitettu, joten en sellaista blogia itsekään kirjoita.

Palveluntarjoaja: Jos sinua kiinnostaa tehdä yhteistyötä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiini iira.paakkonen@gmail.com, niin pohditaan, onko tämä oikea kanava parantaa yrityksenne näkyvyyttä. Minulla on toiminimi, jonka kautta voin laskuttaa rahallisesti yhteistyöstä, jos sellaisesta sovitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti