sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Juhlatilamme Ravintola Keilalahti

*Sisältää yhteistyölinkkejä: venuu.fi*

Olen kirjoittanut monta tekstiä juhlatilan etsinnästä ja valinnasta. Löydät tekstit tunnisteen "juhlatila" alta. Halusin vielä loppukaneettina kirjoitella omasta juhlatilastamme, joka nykyään toimii nimellä Ravintola Keilalahti. Olen nimittäin äärimmäisen tyytyväinen siihen, että käytin aika helkkarin monta tuntia juhlapaikkojen kahlaamiseen. Tämä teksti tulee olemaan täyttä hehkutusta eikä siihen ole mitään piilotettua markkinointisyytä, vaan taustalla on aito tyytyväisyys.

Ravintola Keilalahti oli meille täydellinen juhlatila. Se oli juuri sopivan kokoinen: kaikki noin kuusikymmentä vierastamme mahtuivat syömään ja seurustelemaan tilavasti. Saimme mahdutettua sisälle useita aktiviteetteja, jotka pyörivät jatkuvasti ja tanssilattiaakin jäi ilman, että välissä tarvitsi mööplätä. Paljon enemmänkin ihmisiä tilaan mahtuisi ilman ahtamista.


Meille oli tietysti bonus, että tila sijaitsi niin lähellä kotiamme, vain noin 10 kilometrin päässä. Pystyimme käymään paikalla fiilistelemässä milloin mitäkin ennen häitä. Pääsemme sinne myös nyt jälkeenpäin helposti fiilistelemään lounaan merkeissä (kunhan ravintolat taas joskus aukeavat). Tila oli myös vieraiden kannalta helpossa paikassa: Paikalle pääse helposti julkisilla eikä taksi esim. keskustaan tullut kovin kalliiksi.

Tila oli ihanan avara ja maisemat merenlahdelle upeat. Kesäisenä päivänä satapaikkainen terassi oli upea ja aika ainutlaatuinen lisä. Tila on vaalea ja moderni ja mahdollistaa monentyyppiset koristelut. Kovin maalaisromanttiseksi se ei toki taivu. Koristeluja pääsee tekemään poikkeuksetta jo perjantaisin, mikä ei ole todellakaan mikään normi ainakaan pääkaupunkiseudun juhlatiloissa. Yksi ainoita miinuksia ovat erittäin kapeat pöydät, joiden vuoksi isommista pöytäkoristesuunnitelmista kannattaa luopua. Hyvin pöytiin silti syömään mahtui.


Keilalahti vuokrataan kokonaispakettina eli tilan vuokrauksen lisäksi paikasta otetaan myös ruoat ja henkilökunta. Juomat saa ja alkoholipitoisten juomien kohdalla pitää kuitenkin tuoda omasta takaa. Alkoholipolitiikka oli meille ja tuntuu olevan monelle muullekin vain bonus. Saimme viedä juomat jo hyvissä ajoin Keilaniemeen säilytykseen, jolloin niitä ei tarvinnut raahata autosta erikseen kotiin ja ne saatiin viilenemään lauantaita varten. Se, ettei pitopalvelun kohdalla ollut valinnanvaraa, ei haitannut meitä pätkääkään, sillä kuten tekstissäni häidemme ruoasta kerroin, olimme ruokaan ja siihen johtaneeseen yhteistyö- ja suunnitteluprosessiin todella tyytyväisiä. Kakut sai tuoda muualta, ja tähän mahdollisuuteen mekin tartuimme, vaikka yhteistyökumppanivaihtoehtojakin oli enemmän kuin yksi.


Yksi parhaista asioista Keilalahden kanssa oli siivous. Siivous kuului automaattisesti tilavuokraan ja se sisälsi kaiken. Tavaroitakaan ei tarvinnut tulla hakemaan kuin vasta maanantaina, joten saimme ihan rauhassa viipyä siihen asti hääkuplassamme ilman velvoitteita. Eikä meidän tarvinnut valtuuttaa ketään muutakaan siivoamaan jälkiämme sunnuntain krapulatunnelmissa.

Voimme siis suositella Ravintola Keilalahtea lämpimästi hääjuhlien viettoon!

1 kommentti:

  1. Ihanan näköistä! Meillä on juhlapäivä tulossa, ja olemme miettineet missä olisi tunnelmallinen ravintola jossain Esplanadin lähellä. Kiva lukea kuitenkin näitä suosituksia. Mahtavalta näytti juhlat.
    http://www.rioni.fi/helsinki

    VastaaPoista