keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Aloitus

Tervetuloa lukemaan hääblogiani! Olen tässä muutaman viime päivän aikana puhaltanut häähulluuden täyteen liekkiin. Sain viimein sulhaseltani (johon tässä blogissa viittaan etunimen ensimmäisellä kirjaimella T) vastauksen siihen, milloin häät pidetään. Itse olin ajatellut, että kesä 2019 olisi sopiva ajankohta. Siihen on vielä reilut pari vuotta aikaa, joten kiirettä tilavarausten ym. suhteen ei vielä pitäisi olla. Toisaalta häihin ei ole liian pitkä aika, eli en vielä ehdi rupsahtaa kovin pahasti (ensi vuonna 30v). Tämä kuulosti myös sulhon korvaan hyvältä idealta, joskin hän totesi, että jos aion kovasti rupsahtaa, pitää naima-aikeita vielä miettiä. ;)

Niinpä siis olen ehtinyt viimeisten parin päivän aikana lueskella muutamaa hääblogia (lisälukemista saa vinkata), kartuttaa Pinterestin hääkansiotani, liittyä Facebookin Häät 2019 -ryhmään, kartoittaa pääkaupunkiseudun juhlapaikkatarjontaa ja perustaa blogin. Tähän väliin voisin huomauttaa, että lomailen tällä hetkellä pitkän kaavan mukaan Meksikossa, joten aikaa riittää.

Kirjoittelen myöhemmin itsestäni lisää, mutta näin saatteeksi voisin todeta, että hurahdan asioihin helposti, ja olen pahimman luokan suunnittelija, joskin toteutus jää ajoittain puolitiehen. Toivottavasti niin ei käy häiden suhteen! Tarkoituksenani olisi siis avata sitä, miten meidän hääsuunnittelu etenee. Kuten alaotsikkoonkin kirjoitin, emme ole pitämässä aivan perinteisiä häitä, mutta mitään superradikaaliakaan ei välttämättä ole luvassa. Tai no, mikä kenellekin on radikaalia?

Toivon, että teksteistäni on apua ja vertaistukea muille naimisiin aikoville. Kommentoi, kysele ja kyseenalaista rohkeasti!

Kuvankaappaus Pinterest-kansiostani

1 kommentti: