sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Häämatkahaaveilua, osa 1


Laskin joskus vähän aikaa sitten, että olemme T:n kanssa tämän reilun kymmenen vuoden yhteiselon aikana viettäneet ulkomailla yli 11 kuukautta eli lähes vuoden. Ja kyse ei ole ulkomailla asumisesta vaan eri lomareissuista. Matkailu siis on iso osa elämäämme. Niinpä ei olekaan ihme, että tässä hääsuunnittelun lomassa tulee pohdittua myös sitä häämatkaa aika paljon.

Olemme tehneet aika mahtavia reissuja yhdessä: useampi kuukauden tai puolentoista reissu Aasiaan ja kaksi kolmen kuukauden pätkää Pohjois ja Väli-Amerikassa ja lisäksi pienempiä reissuja Euroopassa. Häämatkan olisi kiva olla jollakin tavalla erityinen, mutta tällä matkailuhistorialla se vaatii jo miettimistä.

Olen pyöritellyt erilaisia vaihtoehtoja mielessäni, mutta mitään tutkimusta en ole vielä asiasta tehnyt. Yksi kohde, joka tuli tällä viikolla mieleeni, on Havaiji. Ei välttämättä häämatkakohteena se erikoisin valinta, mutta se saattaisi sopia meille. Olemme nimittäin pitkään halunneet päästä tulivuorelle, jolla näkisi oikeasti laavaa. En ole asiaa tarkemmin selvitellyt, mutta käsittääkseni se olisi mahdollista Havaijilla.

Toinen aktiviteetti, joka meitä voisi Havaijille vetää, on surffaaminen, johon tutustuimme pari vuotta sitten Balilla ja ihastuimme tänä keväänä Meksikossa. Havaijilla aaltoja ilmeisesti riittää eri tasoisille surffareille.

Voi olla, että Havaiji olisi meidän mieleemme vähän turhan turistisoitunut, mutta jääköön se nyt yhdeksi vaihtoehdoksi. Selvittelen asiaa tarkemmin, kunhan sen aika oikeasti on. Nyt voin vielä pitäytyä haaveilussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti