perjantai 18. toukokuuta 2018

Kateutta ilmassa

No, otsikko on ehkä vähän turhan dramaattinen. Minulla on viime aikoina taas ollut kaikenlaista kiirusta (esim. jääkiekon mm-kisat, joiden seuraamisesta voin "onneksi" Suomen mokailun myötä luopua), joten blogini päivitystahti on ollut ennätysmäisen ja hävettävän harva. No, välillä näin. Minulla on ollut myös aiempaa vähemmän aikaa lueskella muiden blogeja. Tänään junamatkalla Espoosta Turkuun olen ehtinyt päivittää tietouttani muiden hääbloggareiden kuulumisista.

Ja tiedättekö, minuun iski suuri kateus ja kaiho. Omat hääsunnitelmamme eivät moneen kuukauteen ole edenneet millään tavalla. Sen sijaan tämän kesän morsiot suorittavat vihoviimeisiä hääjärjestelyitä: hakevat juomia, päivittävät varmistuneita vieraslistoja, ostelevat asusteita... Lisäksi tietenkin saan lukea ihania polttaripohdintoja ja -kertomuksia. Voi kun jo olisi ensi kesä!

Toisaalta uskon, että moni tämän kesän morsian taas ottaisi mieluusti häävalmisteluihin jokusen ekstrapäivän, -viikon tai -kuukauden. Nautin kyllä myös valmisteluiden suorittamisesta rauhassa, mutta kun juuri nyt ei jotenkin suunnittelu kulje. Sulhasen elämäntilanne kun on hyvin, hyvin kiireinen. Kaipaisin tässä vaiheessa vähän yhteistä suunnitteluaikaa. Toisaalta taas itsellänikin on työelämässä se kiireisin aika vuodesta, kun työn alla ovat koululla arvioinnit, kevätjuhla sekä katseiden suuntaaminen ensi syksyyn.

Ehkäpä siis yritän tehdä tässä ensi viikkoina pieniä häihin liittyviä juttuja, kuten kampaajan ja meikkaajan kartoittamista. Parin viikon päästä minulla alkaakin sitten odotettu kesäloma, jonka ensimmäiset kolmisen viikkoa vierähtävät Espanjan ja Portugalin lämmössä. Ei paha sekään...

8 kommenttia:

 1. Minä taas olen rehellisesti sanottuna vähän kateellinen Espanjasta ja Portugalista... :D Mutta hei, kesällä ja lomalla sulla on vaikka kuinka paljon aikaa keskittyä hääjuttuihin! Otat suunnittelut mukaan biitsille. Ja lennothan ovat mahtavaa aikaa "ahdistella" sulhasta hääjutuista, jos hän on lähdössä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en kyllä pistä reissujakaan pahitteeksi. Sulhasen kanssa yhteinen on vain paluulento, joten katsotaan, meneekö se vain lepäilyn merkeissä vai onko aikaa hääsuunnittelulle. Ehkä kuitenkin viinilasillisten ääressä voi ainakin ideoita jakaa... :)

   Poista
 2. Komppaan Tanjaa! Matkallahan sitä ehtii häitä miettiä ja inspiroitua vaikka Espanjan ja Portugalin kulttuureista 💕 ihanaa matkaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosiaan olla, että paikallisista kulttuureista voi imeä jotakin mielenkiintoista. Täytyy pitää hääsilmät auki. :D
   Kiitos!

   Poista
 3. Minullakin on iskenyt malttamattomuus omien häiden suhteen kun olen lukenut tämän kesän morsianten blogeja :D mutta toisaalta on tämä suunnitteluvaihekin aika ihanaa aikaa ja edessä on vielä paljon kaikkea kivaa senkin tiimoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä ihanaa suunnittelua edessä. Ehkäpä tässä sai taas pienen sysäyksen edistää omien häiden suunnitelmia. :)

   Poista
 4. Nyt ovat osat väärinpäin, koska minä taas tunnen suurta kateutta heitä kohtaan, joilla on vielä reippaasti aikaa häihin :D Tuntuu, että meillä aika loppui kesken.. vaikka nyt toivottavasti kaikki saadaankin tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toivottavasti kaikki meni kuitenkin hyvin! Kuvia olen vähän ehtinyt vilkuilla, mutta en ole ehtinyt blogin puolella käydä lukemassa, miten teillä kaikki sujui loppua kohden ja häiden jälkeen, jos olet jo ehtinyt tunnelmia kirjoitella.

   Poista