sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Love Me Do:n blogimiitti

*Yhteistyössä Love Me Do Autumn Fair*

Kirjoittelinkin tuoreeltaan Love Me Do -messuista yleisesti, joskin varmasti monelta muulta bloggaajalta löydätte yksityiskohtaisemmin kuvauksen siitä, mitä kaikkea messuilta löytyi. Itse häitä jo juhlineena minulle suurin anti messuista tuli blogimiitin kautta, jossa tapasin vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja.


Olen jo sen verran monta kertaa päässyt nauttimaan Love Me Do:n blogimiitistä, että Kiasmalta Kovasen taksin kyytiin nouseminen tuntui perinteiseltä. Matka sujui mukavasti jutustelun merkeissä. Kaapelitehtaalla meidät otti vastaan aurinkoinen blogiemäntämme Sarah.


Tutuksi on tullut myös bloggaajille tarkoitettu oma tila, jossa meitä odotti ihana kattaus nimikoituine paikkoineen. Kattauksen tuotteista vastasi A Paper Tale -yritys, jolta voi tilata häiden paperituotteita joko valmiista malleista valiten tai kustomoituna. Ihastelin erityisesti menun ja paikkakortin kultaisia yksityiskohtia.


Katse kiinnittyi kattauksen lisäksi myös herkullisen näköiseen buffet-pöytään, jossa tarjolla oli jo aiemmalta messukerralta tutun Festa Zannonin loihtima brunssi. Ruoka osoittautui taas erinomaiseksi, ja olisin kelpuuttanut tämän brunssimenun häihin varmaan lähes sellaisenaan. Erityisruokavaliot oli huomioitu taas todella hyvin. Oli myös kiva kuulla yrityksestä itsestään. Festa Zannoni kun on kolmen naisen, äidin ja kahden tyttären, melko tuore perheyritys. Erityisesti se yllätti, ettei yritys ole vielä toiminut kovin montaa vuotta, sillä jo aiemmin, kun Festa messuilla meidät ruokki, sain yrityksestä äärimmäisen ammattimaisen ja kokeneen kuvan.
Brunssin jälkeen suuntasimme kotimaiseen hääpukunäytökseen, josta jo edellisessä tekstissäni mainitsinkin. Tämän jälkeen pääsimme tutustumaan Zanna Fashionin maahantuomiin persoonallisiin kenkiin, ja osallistumaan meille bloggareille tarkoitettuun arvontaan.


Tässä välissä ehdimme piipahtaa blogiluolassamme maistamassa Festa Zannonin tekemää kakkua, joka oli sekä upea että herkullinen. Kehuin jo tuolloin, kuinka samalla kakku voi olla niin mehevän suklainen, mutta kuitenkin marjaisan raikas. Täydellinen yhdistelmä! Ja katsokaa nyt noita koristeita!


Kakun jälkeen pääsin leikkimään mallia. Ihana Camilla Bloom otti kaikista meistä bloggareista kuvat messuilla, ja täytyy sanoa, että kuvat onnistuivat todella hyvin! Camilla myös antoi hyvin ohjeita ollen samalla ystävällinen ja kannustava.

Kuva: Camilla Bloom
Kuva: Camilla Bloom

Vielä ennen messupäivän päättänyttä Vuoden hääpukusuunnittelija 2019 -kilpailua kävimme nauttimassa päivän toisen kakkuannoksen, jonka meille tarjosi The Art Of Cakes. Ilokseni tarjolla oli sekä suolaista että makeaa, sillä aamun brunssista alkoi olla jo sen verran aikaa, että nälkä alkoi hiukoa. Näissäkin kakuissa löytyi syötävää sekä meille gluteenittomille että joukossa olleille vegaaneille, ja kakut maistuivat oikein hyvin!Messuilta lähtiessämme saimme taas mukaamme messukassin, josta vastasi Calligraphen. Heiltä löytyy jos minkälaista tuotetta juhlia järjestävälle. Koska itsellä ei enää näille tuotteille ole käyttöä, tulen pistämään myöhemmin pystyyn arvonnan, josta joku onnellinen lukija voittaa häätuotesetin. Lisäksi mukaan messuilta lähtivät tuore Häät-lehti, jossa riittää taas lukemista useammalle kerralle sekä pullo Henkellin kuohuvaa, jolle löytyikin käyttöä jo samana iltana.


Kiitos Love Me Do, yhteistyökumppanit sekä ihanat bloggarikollegat mahtavasta messupäivästä!

Mukana menossa olivat:
Messuemäntä Sarah, Mon Rêve d’Amour
Jasmiina, Häähumussa
Elisa, Bridelisa
Satu, Satumaista
Kiira, It's A Match
Saralina, @officially.engaged

2 kommenttia:

  1. Upeita nuo sinusta otetut kuvat! Messumeininki näyttää muutenkin todella kivalta, toivottavasti itsekin pääsee seuraavalla kerralla katselemaan hulinoita. Kerran olen ollut ko. messuilla kaason roolissa, mutta onhan se nyt aivan eri asia, kun morsmaikkuna pääsee fiilistelemään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Paula! Toivottavasti ehdit vielä ennen häitä messuille fiilistelemään! On siinä varmasti eri fiilis, kun omia häitä suunnittelee.

      Poista