perjantai 4. lokakuuta 2019

Viikonloppujen häähuumaa

Pahoittelen blogihiljaisuutta! Pari viime viikkoa ovat olleet töissä aika tiukkoja, ja stressi on vaikuttanut yöuniin. Iltaisin on ollut energiaa lähinnä sohvalla löhöilyyn. En ole siis viime aikoina jaksanut palata omiin häihin, mutta häähumua riittää silti.


Viime viikonloppuna pääsimme juhlimaan ystäväpariskunnan häitä Agroksenmäen holvikellarissa. Väsymys vei minulta valitettavasti parhaan bileterän, mutta ihanaa oli toki silti! Agroksenmäen holvikellariin olin jostain syystä kohdistanut kovemmat odotukset kuin mitkä se täytti, ja tila olikin minun makuuni vähän ankeampi kuin olin kuvien perusteella ajatellut. Ehdottomasti toki monilta osin todella toimiva ja kiva paikka, ja sijainniltaan erinomainen!

Me emme näidenkään häiden jälkeen katuneet päätöstämme olla ottamatta bändiä häihimme. Siitä huolimatta täytyy antaa kiitosta upealle bändille, joka häissä soitti. Bändi on ilmeisesti tuoreehko kokonaisuus, sillä heillä ei vielä ollut nimeä. Solistina kuitenkin toimi Iina Mutikainen, jonka löytää Instagramista nimimerkillä @ainalaulaina . Laulamisesta osaan jotakin sanoa, ja Iina oli siinä aivan huikea! Soittohommissa en ole asiantuntija, mutta myös soittajat vaikuttivat todella taitavilta! Bändillä oli loistava meininki ja toteuttivat hääparin hieman vaativiakin toiveita kunnialla. Vahva suositus!


Vaikka omat häät ovat jo takana päin, en malta jättää väliin mahdollisuutta osallistua syksyn suurimpaan häähumuun. Huomenna Kaapelitehtaalla ovat Love Me Do Autumn Fair -häämessut, joissa osallistun myös hääblogimiittiin. Aika lailla viimeisiä häämessuja nämä alkavat minun osaltani olla, ellen sitten joskus saa kunniaa toimia kaasona ja siinä roolissa pääse messuilemaan. Erityisesti odotan tietysti muiden bloggareiden näkemistä, mutta myös Vuoden hääpukusuunnittelijan valinta kiinnostaa. On myös ihan hauska nähdä, kuinka paljon sitä jaksaa ihastella kaikkea häihin liittyvää näin häiden jälkeen ja tuleeko joitakin asioita katsottua ihan eri näkökulmasta. Näytteilleasettajamäärä on jälleen vaikuttava, joten suosittelen messukäyntiä, jos etenkin on mekko, sormus, juhlapaikka tai esiintyjä hakusessa.

Jos satut minut messuhulinoista tunnistamaan, tule ihmeessä moikkaamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti