sunnuntai 17. joulukuuta 2017

30-vuotisjuhlat: Teemana "Hohtaa pimeässä"

Ensimmäisen tekstin liittyen tammikuussa vietettäviin syntymäpäiväjuhliini löydät täältä ja kuvauksen baarista, jossa juhlia vietetään täältä.

Minusta pimeässä hohtavat jutut: koristelut sekä asustus ja itsensä "värjääminen" ovat tosi hauskan näköisiä. Pinterest on tietysti tässäkin asiassa ideoita pullollaan. Siellä törmäsinkin pimeässä hohtaviin koristeluideoihin ensimmäisen kerran hääinspiraatiota hakiessani. Suurin osa ideoista on annettu lasten juhlia ajatellen, mutta sopivat ne kenen tahansa ikinuoren synttäreille.

Hohtaa pimeässä -teema kävi mielessä häitäkin ajatellen, mutta karsiutui kuitenkin ajatuksista melko pian: Keskikesän häissämme pimeys olisi aika pölhö elementti emmekä halunneet talvihäitä. Lisäksi tulin siihen tulokseen, että vaikka häissämme saa kyllä olla rentoutta ja leikkisyyttä, veisi pimeässä hohtavuus ajatuksia ehkä vähemmän arvokkaaseen  tilaisuuteen. Tammikuisiin syntymäpäiviini teema sopii kuitenkin kuin nenä päähän: Bileet pidetään yökerhossa vuoden pimeimpään aikaan, eikä näissä kemuissa tarvitse niin arvokkuudesta välittää.

Miten sitten huomioin pimeässä hohtamisen pippaloissa? Ajatuksenani on tietysti hohtaa itse pimeässä. Tätä varten tilasin brittiläisestä nettikaupasta nimeltä PaintGlow pimeässä hohtavia kynsilakkoja, hiusgeelejä, iho-/kasvovärejä sekä ripsivärin. Näistä kaikki muut paitsi ripsiväri ovat sitten myös vieraiden käytettävissä juhlissa. Täytyy sanoa, että tuotteiden ensimmäinen testi ei jättänyt minua kovin optimistiseksi, sillä ne eivät juuri hohtaneet, vaikka jonkin aikaa niitä "latailin" valossa. Tällä hetkellä on uudelleen kokeilu menossa. Kyseiset tuotteet ovat siis sellaisia, että niitä pitää ensin valottaa, minkä jälkeen ne hohtavat pimeässä. Monet "pimeässä hohtavat" tuotteethan ovat oikeasti uv-reaktiivisia eli pitää olla uv-valo, jotta ne näkyvät. Juhlapaikassani BadaBingissä on kuulemma pari uv-valoa, eli ei aivan tarpeeksi.

Aion lisäksi koristella astioita, joissa tarjoan ruokia. Ensin meinasin ostaa tähän tarkoitukseen jotakin maalia, mutta totesin, että kun noita kynsilakkoja on kuusi seitsemän putelia, voin hoitaa koristelun niillä eikä tarvitse erikseen tilailla maaleja jostakin. Tonic-vesi hohtaa uv-valossa, joten sen avulla pystyy tekemään esim. uv-valossa hohtavia kuppikakkuja. Mutta siihen tosiaan tarvitaan sitten sitä uv-valoa. Illan drinkki voisi täten olla tietysti gin&tonic; harmi vain, etten itse yhtään pidä siitä...

Olemme sulhasen kanssa joskus tilanneet netistä viisi metriä el-wire valokaapelia, jota esim. alla olevassa videossa tanssiryhmä käyttää. Emme ole vielä keksineet, mihin sitä käyttäisi ja ajatuksena oli tilata sitä lisääkin synttäreitä varten, mutta emme ehtineet (kiinasta kestää eli enää ei kerkeä). Suomessa kaapeli taas on järjettömän kallista. Ideointi jatkuu...

Jos tulee muita ideoita mieleen tai olet toteuttanut, niin antaa kuulua. :)


6 kommenttia:

 1. Eikä mikä teema, ihan superhauska :D Jossain brittien talentissa oli joskus joku ryhmä joka tanssi noiden valojen kanssa, ihan järjettömän upeen näköistä.
  Kaupoistahan löytyy niitä glowtikkuja, jotka oli meillä lapsena kaikissa diskoissa ihan hillitön hitti. Ostin niitä yksiin juhliin pari vuotta sitten ja nehän sai hillittömän suosion, vaikka on niinkin yksinkertaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joo, hyvä kun muistutit! Niitä on kyllä ollut tarkoitus ostaa iso kasa, mutta en ole muistanut. Vieläköhän ehtivät jostakin kauempaa...? No, saa niitä täältäkin varmaan jossakin tukkupakkauksissa. :)

   Poista
  2. Me ostettiin vuosi sitten ihan sittarista, ja katseltiin että valotikku.fi sivustolta sai myös suht edukkaasti, jollei kauempaa enää ehdi tilaamaan :)

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! Sieltä ei saanut just haluamiani, mutta löysin toisen nettikaupan. :)

   Poista
 2. Mä en ole edes tiennyt, että on olemassa jotain pimeässä hohtavaa ripsiväriä... x) Aika cool.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos vaan saan sen nyt toimimaan... Ei oo vielä vakuuttanut. :/

   Poista