maanantai 4. joulukuuta 2017

Varausmaksu maksettu

Pientä hääblogihiljaisuutta on ilmassa sekä täällä omassa että myös monessa seuraamassani blogissa. Luulen, että syysväsymys ja jouluhommat ovat vieneet ajatukset häiden suunnittelusta muualle. Tai ainakin raportointi on jäänyt vähemmälle. Itsellä ainakin nyt, kun hääpaikka on viimein varattu, ei ajatuksia häille ole aivan niin aktiivisesti liiennyt.


Nyt on kuitetnkin hääpaikka ihan virallisestikin meille varattu, sillä perjantaina T. pisti ensimmäisen ison rahasumman häiden tiimoilta menemään. Maksoimme varausmaksua 1000€, jonka saamme kokonaisuudessaan takaisin, jos perumme häät viimeistään kolme kuukautta ennen häitä. Toivottavasti näin ei tarvitse tehdä, mutta mielestäni on oikein kiva, että on tuo takaportti, kun häihin kuitenkin on aikaa se reilut puolitoista vuotta.

1000€ on aika iso varaussumma, mutta pitää huomioida tässä se, että tuo varaus koskee siis meillä sekä tilaa että pitopalvelua, jonka otamme luonnollisesti ravintolasta, jossa häämme pidetään. Nyt voisi sitten alkaa kunnolla miettiä koristelua ihan yksityiskohtaisesti ja pohtia, mitä tulee minnekin. Viime viikkoina ei ole kuitenkaan ollut energiaa sellaiseen. Ehkä tuossa joululomalla. Myös valokuvaajaa pitäisi alkaa toden teolla etsiä. Jotenkin se tuntuu kovin vaikealta ja tämän asian suhteen joudumme myös käymään sulhasen kanssa keskustelua.

4 kommenttia:

 1. Huh juurikin näin. Itsellä on ollut voimat aivan lopussa pari viime viikkoa, kun olen ollut harjoittelussa ja nyt puskee niskaan tentit. Onneksi pian on kuitenkin joululoma <3

  Vaikka varaussumma tosiaan on aika suuri, on reilua, että 3kk takaportti on jätetty auki. Meillä varausmaksu oli 500e, mutta mikäli varaus peruuntuu ilman hyvää syytä esim läheisen kuolema (ero ei riitä :D), ei summaa palauteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mielestäni kolme kuukautta on yllättävänkin inhimillinen peruutusaika.

   Joululomaan täälläkin lasketaan päiviä (12 työpäivää :D). Sitten saa reilut pari viikkoa rentoutua (tai järjestää synttäreitä). Tsemppiä tentteihin!

   Poista
 2. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

  Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

  Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Iloista joulunaikaa! Messuja odotetaan jo innolla. :)

   Poista