torstai 16. elokuuta 2018

Meikkaja ja kampaaja varattu

Taas on yksi palanen hääsunnittelussa loksahtanut paikalleen. Tuskailin taannoin hääkampaus ja -meikkausasioiden äärellä, ja tuntui vaikealta luottaa itseään varsinkaan sen meikin osalta kenenkään käsiin. Ahkera googlaus kuitenkin palkittiin.

Löysin nimittäin GMC-studion ja Minnan. Heiltä löytyi niin passeleita paketteja hääväelle ja lupasivat tulla paikan päälle hääväkeä kaunistamaan, joten uskaltauduin ottamaan yhteyttä. Minut vakuutti erityisesti se, että häät tuntuivat olevan yrityksellä iso prioriteetti. Kokemus kun on mielestäni tässä asiassa valttia. Heidän kuvagalleriastaan löytyi paljon minua miellyttäviä kuvia: luonnollisia, mutta juhlavia meikkejä.

Instagramissa (@by.noorat) olin jo jonkin aikaa seurannut kampaaja By.NooraT:tä. Kun bongasin jostakin, että Minna ja Noora ovat aiemmin tehneet yhteistyötä, päätin kysyä, pääsisikö Noora tekemään kampaukseni. Onneksi päivä oli vielä vapaana molemmilla!

Meikkaaja ja kampaaja kaunistavat itseni lisäksi myös kaasojani. Kaasoilleni lupasin, että maksan osan heidän kampaaja- ja meikkaajalaskustaan. Iso laskuhan kampauksesta ja meikkauksesta tulee, mutta kyllä kai sitä häissään saa kerran elämässä ulkonäköönsä törsätä. Mietin jossakin vaiheessa itse meikin tekoa, mutta kaasosiskoni kauhistui ajatuksesta todeten samalla, että hänkin aikoo meikauttaa itsensä häihini. Ehkä ihan hyvä, koska olen aika huono meikkipohjan tekijä.


Tulen käymään koemeikissä, koska meikistä olen epävarma ihan oman kokemattomuuteni vuoksi. Kampauksen suhteen en ole ihan varma, tarvitsenko koekampausta. Voi olla, että vain keskustelemme asiasta. Päätämme sitten, tarvitseeko kampausta vielä kokeilla.

Hääpäivän ulkonäköosuus alkaakin siis olla kohtapuoliin kasassa asusteita lukuunottamatta. Tai siis, pukuahan aletaan tietysti tehdä vasta ensi vuonna, mutta ajatus on vireillä ja tekijä valittuna. Ai niin, ja pitäisi varmaan päättää, millaisen kampauksen ja meikin haluan. Noo, onhan tässä aikaa.

4 kommenttia:

 1. Kävin kurkkaamassa molemmat paikat, ja näyttää kyllä todella hyvältä! Varsinkin meikit olivat ihanan kuulaita ja juuri niin kuin sanoit, luonnollisen juhlavia. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätin näköisiä sekä meikit että kampaukset!:) Itsekin sain juuri varattua kampaajan ja ajattelin kyllä mennä koekampaukseen ettei sitten hääpäivänä tule bridezillamomenttia, jos kampauksesta ei tulekaan mieluisa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös vielä hieman kahden vaiheilla tuosta koekampauksesta, kun kuitenkin on aika monta tarinaa tullut tässä luettua, joissa koekampaus ei ole ollut ihan sitä, mitä piti...

   Poista