sunnuntai 26. elokuuta 2018

Kun inspiraatio iskeeViime aikoina on ollut vähän vaikea tarttua hääasioihin. Mitään kovin akuuttia ei ole tällä hetkellä työn alla. Eri hotelleihin pitäisi vielä laitella viestejä hääyöpaikkaa sekä hotellikiintiötä silmälläpitäen, mutta jostain syystä se tuntuu nyt kovin raskaalta hommalta. Häämatkaakin pitäisi suunnitella, mutta sitä taas en halua tehdä yksin ja sulhanen ei nyt(kään) jotenkin ole ollut hääsuunnittelumoodissa.

Olen yrittänyt kasata ajatuksiani koristelun suhteen, koska siinä riittäisi hommaa, ja kohta olisi hyvä päästä ihan oikeasti askartelemaan eikä vain tehdä erilaisia kokeiluja. Tämä 320 päivää, mikä häihin on aikaa, sujahtaa kuitenkin sitten nopeasti, kuten olen muiden blogeja seuratessani huomannut.

Koristelut ovat tuottaneet minulle kuitenkin melko paljon päänvaivaa, erityisesti pöytien osalta. Tänäänkin tuijottelin aikani Pinterestiin tallentelemiani kuvia, ja meinasi jopa vähän alkaa ahdistaa, kun en osannut tarttua mihinkään. Kaikkea ihanaa oli tarjolla, mutta mikään niistä ei kuitenkaan sellaisenaan iskenyt, vaan jotenkin kaipasin jotakin omaa ideaa.

Ja sitten jostakin se idea lähti syntymään, pala palalta. Ensin mietin toisenlaista juttua, sitten se lähti muotoutumaan järkevämmäksi. Ja sitten kun se idea lähtee syntymään, ei minua pysäytä enää oikein mikään. Sitä pitää päästä kokeilemaan hetihetiheti. Ja niinpä minä hyppäsin pyörän selkään ja suhautin Sellon Citymarketiin hakemaan kertakäyttökaitaliinaa soitettuani ensin kyseiseen puljuun tarkistaakseni, että tuotetta löytyy hyllystä. Mukaan tarttui myös leimasimia ja paketillinen erivärisiä leimasinmusteita, kun sattuivat olemaan oikein sopivia koevedoksiin.

Tarkemmin esittelen ideaani myöhemmin, kunhan se tässä vähän ehtii jalostua, mutta voin paljastaa, että pöytään olisi nyt tulossa valkoista kertakäyttökaitaliinaa, jota ajattelin tuunailla värejä käyttäen, tietysti. Tänään pääasiallinen tarkoitus oli kokeilla, onnistuuko koristelu lainkaan, sillä en ollut varma, millainen pinta kaitaliinassa on. Se osoittautui kuitenkin tarkoituksenmukaiseksi.

Värien kokeilua

Törmäsin tänään myös ihanaan Teippitarha -nimiseen nettikauppaan, josta saatan tilailla lisäkoristelua kaitaliinoihin. Ihmettelin sivuille päätyessäni, että onko tosiaan olemassa nettikauppa pelkille teipeille, mutta valikoima on sen verran laaja, että kaipa sille oma sivusto tarvitaan. :) En ole kaikkea vielä ehtinyt selata läpi, mutta värejä tuolta taatusti meidänkin tarpeisiimme löytyy riittävästi.

Pitsiteippi keltainen (tuplapitsit)
Esim. tällainen pitsiteippi voisi tuoda kankaan tuntua
paperisiin kaitaliinoihin. Kuva: teippitarha.fi

Yritän tässä piakkoin saada Heli-kaasoni kanssani ideoimaan koristelupuolta. Sulhaselta kyllä kysyin, haluaako hän osallistua, mutta hänkin totesi tämän olevan ehkä enemmän kaasoni heiniä. Mutta jospa sitä häämatkaa pohdittaisiin jossakin välissä...

6 kommenttia:

 1. Ompas tosi kiva idea! ☺️ Itselläkin jostain syystä niin DIY juttujen teko kuin hotellikiintiön varaaminen tuntuu jotenkin tökkivältä, vaikka TJ280 jo lähenee ja ajan rajallisuus alkaa kauhistuttaa 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, miten jotkut asiat ovat vaikeampia tartuttavia kuin toiset. Askarteluissa on se, etten jaksaisi ihan kauheasti ylimääräistä tehdä, joten pitää miettiä jonkinlainen kokonaissuunnitelma.

   Poista
 2. Minäkin tunnistan itseni tuosta, että asioihin on ensin jotenkin kauhean vaikea tarttua, mutta sitten kun inspiraatio loppuu, ei askartelemisesta meinaa tulla loppua. :D Ja myös täällä hääyön varaaminen ja valitseminen tuottaa tuskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa hotellit on jotenkin niin huonoja hinta-laatusuhteeltaan, että siksi on varmaan vaikea tarttua tuohon hääyöasiaan. Ja joo, eilenkin jouduin pakottamaan itseni nukkumaan, kun rupesin askartelemaan kortteja uusilla leimasimilla. :D

   Poista
 3. Odotan kyllä innolla, että millaiset koristeet teidän värikkäisiin juhliin lopulta tulee 😃 Hauskaa kun joku keksii jotain erilaista! 😊 Mulla taas on itsellä viime aikoina ollut hirveä draivi päällä kaikkien hääasioiden hoitamiseen ja tuntuu, että yritän väkisinkin keksiä, että minkä hääjutun voisin ottaa työn alle seuraavaksi 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin odotan innolla... :D Mahtavaa, että sulla on ollut motivaatio kohdillaan. Mutta näinhän se vähän aalloissa menee.

   Poista