lauantai 11. elokuuta 2018

Opettajan elokuu

Hääsuunnittelu otti kesän aikana harppauksia. Minulla homma on siis mennyt päinvastoin kuin monilla muilla, joiden kesäloma menee muissa merkeissä, ja sitten hääsuunnittelu ja mahdollinen blogin kirjoittelu kuuluvat tiiviisti arkeen. Itsellä taas kesälomalla (joka siis oli sen 9 viikkoa), oli hyvin aikaa keskittyä häähommiin ja kirjoitteluun, kun alkukesän matkustelu oli hoidettu alta pois.

Tällä viikolla olen kuitenkin aloittanut taas työt rytinällä, ja koululla vietettyjä tunteja on ehtinyt kertyä kunnioitettava määrä. Elokuu onkin meillä opettajilla suhteellisen kiireistä aikaa, kun uutta kouluvuotta suunnitellaan ahkerasti ja uusia ideoita toteutetaan käytännössä.

Tämän viikon tuotokset ahkerille lukuhaasteen suorittajille.
Onneksi värien käyttö on tässä työssä ihan sallittua. :D
Suunnitteluenergia menee siis seuraavat viikot aika pitkälti työjuttuihin. Kun askarteluvimmaakin saa hyvin purettua näissä hommissa, jäänee hääaskartelukin vähemmälle, vaikka Heli-kaasoni kyllä intoilikin jo, että haluaa päästä askarteluavuksi. Hän lupautui myös avuksi purkamaan kattausahdistustani, sillä en oikein osaa tarttua pöytien koristeluiden suunnitteluun.

Kivoja hääjuttuja on silti kuitenkin tiedossa. Varasin nimittäin meikkaajan ja kampaajaakin olen tiedustellut. Kirjoittelen niistä, kunhan jälkimmäinen asia selviää. Myös askarteluhommia olisi syytä aloittaa, ja sain pienen idean kattaukseenkin... Sitä pitää päästä kokeilemaan käytännössä. Lisäksi aion mennä myös sovittelemaan hääpukuja. Häh! Minähän teetän hääpuvun. Tästäkin lisää myöhemmin. :) Harmikseni minulle osuu koulutuspäivä syyskuun viikonlopulle, jolloin minun oli tarkoitus suunnata bloggarikavereiden kanssa Hämeenlinnan With love -tapahtumaan. Se jää siis valitettavasti välistä.

Huomenna palaan kuitenkin koneen ääreen, sillä nyt pistetään tuulemaan, jotta saadaan tämä morsian hääkuntoon.

6 kommenttia:

 1. Harmi ettei nähdä Hämeenlinnassa! Mutta kiva päästä taas lukemaan teidän suunnittelusta :) ja tsemppiä kouluvuoden alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa kyllä minuakin! Ärsyttävän usein on sattunut näitä päällekkäisyyksiä, vaikka minullakaan ei lauantaisin työjuttuja ole kuin pari kertaa vuodessa. Kiitos tsempeistä, sitä kaivataan! :)

   Poista
 2. Harmi tosiaan ettet pääsekkään tuonne Hämeenlinnaan :/ Toivottavasti nähdään kuitenkin jossain muussa syksyn/talven häätapahtumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmittaa kyllä. Mutta häämessuille olisi tarkoitus tulla, joten toivottavasti niissä nähdään!

   Poista
 3. Tsemppiä uuteen kouluvuoteen! Itsekin meinaan teettää oman mekkoni, mutta ajattelin käydä myös sovittelukirroksella, että oon ihan varma mitä haluan :) aiotko kertoa sovituksissa, että sulle on tulossa teetetty puku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin yhteyttä yhteen liikkeeseen ja kysyin, voisinko tulla sovittelemaan, kun ajattelin tehdä aiheesta blogipostauksen. Mulla siis siinä tällainen XL-näkökulma. Oli heille ok. Tuntuisi ikävältä mennä teeskentelemään, että olen ostamassa...

   Poista