lauantai 25. elokuuta 2018

Heinä-elokuun juhlaminät

Häissä Suomenlinnassa
Loppukesä on sisältänyt useampia isompia juhlatilaisuuksia. Olen päässyt juhlimaan kaksia häitä sekä kaksia kolmikymppisiä. Ajattelinkin esitellä omaa ulkonäköäni näissä juhlissa, jolloin näette, millainen on normaali pukeutumis-, kampaus- ja meikkaustyylini juhlatilaisuuksissa. Omaat häät ovat tosiaan asia erikseen ja tuolloin otan myös ammattilaisia avuksi kaikkiin näihin osa-alueisiin, mutta saa näistä jotain osviittaa juhlatyylistäni.

Ihana ilme...
Ensimmäisenä olivat vuorossa ystävien häät Suomenlinnassa. Päälläni minulla oli kirkkaankeltainen Calvin Kleinin mekko, joka oli loistava löytö New Yorkista kuusi vuotta sitten. Kampaus meinasi tuottaa tuskaa, ja jopa T. yritti laittaa hiuksiani Youtube-videon avulla. Hiukseni osoittautuivat kuitenkin liian ohuiksi suunniteltuun kampaukseen, ja tyydyin puolivahingossa syntyneeseen sykerönutturaan, josta valitettavasti ei ole kunnon kuvaa. Meikissä käytin Espanjasta ostamaani nestemäistä kultaista luomiväriä.

Seuraavaksi pääsin juhlimaan kaasoni Lauran syntymäpäiviä Tampereella. Se olikin hikinen reissu. Jo juhlia edeltävä päivä oli hurjan kostean helteinen, joten päätin olla ottamatta riskejä ja kiepautin hiukseni tiukalle nutturalle, jolloin ne eivät kuumentaneet niskassa eivätkä muuttuneet hiestä liiskaisiksi. Tai no, se ei näyttänyt niin pahalta.

Holkin avulla tehty nuttura onnistui mielestäni kivasti.

Koko illan oli hirvittävä hiki, ja ilta huipentui villiin tanssahteluun todella tukalan kuumassa yökerhossa. Onneksi en kesäisin käytä meikkivoidetta tai puuteria!

Tässä on vielä suhteellisen kuiva olo.
Tässä ei enää niinkään.

Viikkoa myöhemmin juhlin toisia syntymäpäiviä Helsingissä. Näillä syntymäpäivillä pääsin myös esiintymään laulaen, sillä kyseessä olivat kesäfestarit synttärisankarin pihassa. Yritin kihartaa hiuksiani tuollaisiin tötteröihin sopiviksi, kun muuten hiukseni ovat niin ohuet. Päivä oli kuitenkin taas niin kostea, että hiukset lähtivät suoristumaan. Ilmastointilaite auttoi sen verran, että sain kuin sainkin kiharoista tehtyä törökkeet, jotka olivat loppujen lopuksi oikein kivat.Festarihengessä meikkasin silmiin turkoosit rajaukset, jotka korostavat kivasti ruskeita silmiä.


Nyt elokuussa juhlimme vielä toisia häitä Sipoossa. Vielä löytyi kaapista eri mekko vuoden kolmansiin häihin, kaikkia kun juhlittiin suurinpiirtein saman kaveriporukan kesken. Tuskin ketään nyt olisi haitannut, että samassa asussa menee, mutta itsestä tuntuu kivemmalta. Ja siis kaapista kyllä löytyy useampiakin mekkoja, mutta osa niistä ei tällä hetkellä mene kiinni... :/

Pahoittelut taas karkeasta
kuvanmuokkauksesta! :D
Sipoon musta-valkovärityksellisissä rock-häissä en ainakaan sekoittunut koristeisiin. Tästä piti huolen oranssi-pinkki -kuviollinen mekkoni. Nyt varsinkin kuvissa huomaan, kuinka ihanaa on tuo YSL:n nestemäinen huulipuna, jonka ostin kesällä. Pysyvyys ei ole aivan niin hyvä kuin Sokoksen myyjä lupasi, mutta parempi kuin perinteisissä huulipunissa.

Tällaisia otoksia loppukesän juhlista. Toivottavasti ensi kesänä kuvia on taas vähän kivempi katsoa, kun nyt kyllä katse noissa kokovartalokuvissa kiinnittyy väkisinkin turvonneeseen ulkomuotoon. Kasvokuvissakin posket ovat turpeammat kuin vuosi sitten... Onneksi dieetti on lähtenyt ihan kivasti käyntiin, vaikka mitään huipputuloksia en vielä parissa viikossa olekaan saavuttanut. Kärsivällisyyttä kuitenkin riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti