perjantai 22. syyskuuta 2017

Hääpaikat katsastettu?


Eilen kävimme katsomassa mahdollisesti viimeistä juhlapaikkaa. Nyt olisi päätösten aika. Eilen olimme T.n kanssa molemmat niin väsyneitä, että emme jaksaneet ruveta pohtimaan asiaa. Pitää katsella paikoista otettuja kuvia sekä tekemiäni muistiinpanoja. Ennen kaikkea täytyy miettiä sitä, mitä haluamme häiltämme, mitä ominaisuutta priorisoimme, mistä voimme joustaa?

Elämme siis jännittäviä aikoja. Olisin pakottanut (tai lahjonut viinillä ja ruoalla) sulhon juhlapaikkatutkimukseen tänään, jos olisin ollut kotona, mutta istun paraikaa junassa matkalla vanhempieni luokse Turkuun. Mahdollisesti yritän istuttaa sulhon alas sunnuntai-iltana.

T. siis kyllä haluaa osallistua juhlapaikkapäätökseen aivan yhtä lailla kuin minäkin. Hänellä vain ei ole asian kanssa mikään kiire. Minä taas malttamattomana haluaisin jo päästä tekemään päätöksiä ja suunnittelussa seuraavaan vaiheeseen. Hetihetiheti!

No, en tiedä, kuinka paljon aikaa ja energiaa minulla juuri tällä hetkellä häiden suunnittelulle on. Töissä on tullut vietettyä vähän turhan paljon aikaa viime päivinä. Mutta onhan syysloma jo aivan kulman takana ja kyllä vaan häähömppä on sopivaa vastapainoa työnteolle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti