lauantai 2. syyskuuta 2017

Kutsujen suunnittelua

Häidemme kutsujen suhteen meillä on sulhasen kanssa jonkin verran visioita. Olemme ihastuneet laserleikkurilla toteutettaviin kuvioihin. Minä bongasin joskus jostain taulun tai vastaavan, jossa oli taustaksi maalattu muistaakseni keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä liukuen. Päälle oli vanerista tai vastaavasta leikattu koristeellinen, siro, pitsimäinen kuviointi. En valitettavasti löydä tuota kuvaa enää mistään.

Tuo taulu on jäänyt aivojeni taka-alalle kummittelemaan, ja kun sulhanen puhui joskus hääkutsujen toteuttamisesta laserleikkurin avulla, ideat yhdistyivät. Eilen päätin vähän hahmotella liukuvärjäysideaani ja maalailin vesiväreillä muutamia koeliukuja. Minulla ei ollut oikeanlaista sivellintä, joten homma ei mennyt ihan täydellisesti. Aluksi näyttikin siltä, ettei tulos ole lainkaan haluamanilainen. Mutta kun värit kuivuivat ja katsoin niitä uudelleen, eivät ne enää niin vääränlaisilta tuntuneetkaan.

Tässä yksi koeliu'uista.
Tänään päätin vähän mallailla, miltä laserleikattu kuviointi näyttäisi. Sain jostakin päähäni, että kuvion tulisi olla mustalla pahvilla, vaikka oikeasti olen kyllä tainnut ajatella valkoista. Näyttää siltä, että rankahko työviikko alkaa haitata aivotoimintaa. Minulla ei ollut mustaa kartonkia, joten maalasin vesivärillä pienen mustan alueen, johon sitten kaivertelin kuvioita terävällä askarteluveitsellä. Se oli super-vaikeaa, enkä saa käsin millään tarpeeksi siroa lopputulosta.

Joo, ei siitä nyt tullut edes välttävästi mallia näyttävää, joten kokeiluja täytyy jatkaa. :D Jos haluat etsiä tämäntyylisiä ideoita Pinterestistä, käytä hakusanoja "laser cut wedding". Liukuvärjäys taas on englanniksi ombre. Sillä löytyy kaikkea seinämaalauksesta korvakoruihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti