sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Häät sulhasen tapaan, osa 3

Olen kirjoitellut sulhaseni lennokkaista hääideoista aiemminkin täällä ja täällä. Uusia ideoita on matkan varrella virinnyt. Osassa ideoista voisi olla jotakin, mutta osa menee kyllä yli ymmärryksen.

- Virtuaalitodellisuushäät. Sulhasella alkoi jossakin vaiheessa iskeä epätoivo hääpaikkoja kierrellessämme. Hän totesi, että varataan vaan joku iso halli ja isketään kaikille virtuaalilasit päähän. Jokainen voisi siten viettää häämme sellaisissa maisemissa kuin haluaa. Ehkä joskus tulevaisuudessa tämäkin voi olla mahdollista, mutta mieluummin pidän omat häämme ihan oikeasti todellisina ja vähemmän virtuaalisina.
- Some-häät. Jatkoa edelliseen, kun olin virtuaalihäät torpannut. Että jos vain karattaisiin johonkin paratiisiin ja mentäisiin siellä naimisiin. Sitten voisi lähettää "vieraille" vaikka Youtube-lähetystä tilaisuudesta. Tähän hän tietysti jatkoi, että lähetys jatkuisi tietysti läpi hääyön. No niin, ei tarvitse varmaan edes sanoa, ettei tämäkään idea päätynyt totutuksen tasolle.
- McGyver-juomapeli. Kyllä, se nousi uudelleen keskustelun alle. En lämmennyt edelleenkään.
- Hääsalsa. "Eikö meille tulekaan hääsalsaa?" kysyi sulhanen, kun totesin erään kappaleen soidessa Spotifysta, että tämä voisi olla mahdollinen häävalssi. Jos sulhanen opettelee salsaa, suostun varmasti tanssimaan sitä häätanssina. Epäilen kuitenkin vahvasti. T. ei ole mikään parkettien partaveitsi. Valssi kuitenkin jotenkuten luonnistuu, jos minä vien. ;)
- Soidintanssi häätanssina. Edellisen teeman jatkoa, joskin aivan eri tilanteessa ja ajallisesti erillään. Katsoimme Life-dokumenttia, jossa näkyi joidenkin vesilintujen soidintanssia veden pinnassa. T. kysyi, että eikö toi olisikin makea häätanssi. En ole ihan varma, miten tuo toteutus sujuisi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti