tiistai 10. lokakuuta 2017

Häät-lehti

Viikonlopun Love Me Do -messuilta tarttui mukaan myös ihan jotain konkreettista, ja mikä parasta, vieläpä ihan ilmaiseksi. Kello viiden hääpukumuotinäytökseen ei saapunut läheskään kaikkia kutsuvieraita, joten me tavalliset pulliaiset saimme ottaa heidän paikkansa, joilta mukaan sai ottaa myös muotinäytöstä sponsoroineen Häät-lehden. Tätä juttua ei siis ole kirjoitettu minkään blogiyhteistyön tuloksena, vaan ihan omasta halustani.

Lehti onkin tuonut mukavasti iloa muuten tylsiin sairastelupäiviin. Lehti on käsittääkseni ilmestynyt aivan vasta, ja mukaan on päässyt kurkkauksia menneen kesän häihin. Kuten monet muutkin lehdet, myös Häät-lehti on kuorrutettu mainoksilla. Se ei häälehdessä haittaa minua aivan niin paljon kuin monissa naistenlehdissä, sillä mainokset käsittelevät niin tarkasti sitä kiinnostuksen kohteena olevaa asiaa ja esim. hääpuku- ja sormusmainoksia katselee ihan mielellään.

Enemmän minua haittaavat yhteistyössä tehdyt jutut ja ns. jutuiksi naamioidut mainoskokoelmat. Niitähän kaikki tuotesuositukset käytännössä ovat. Herääkin kysymys, onko lehdessä yhtään juttua, joka olisi tehty täysin vailla yhteistyötä, ja kuinka objektiivista journalismia lehti tällöin sisältää. Joka tapauksessa yhtestyössäkin tehdyt jutut ovat ihan informatiivisia.


Lehden parasta antia ovat mielestäni reportaasit erilaisten parien häistä runsaalla kuvituksella varustettuna. On mukava lukea erilaisista häätoteutuksista ja katsella kuvia aidoista, oikeista hääpareista ja häistä. Mitään superoivalluksia en lehdestä saanut, mutta pääsipähän mukavasti hääfiilikseen kotisohvalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti