sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Lattea Love Me Do

Käväisin eilen työpäivän jälkeen Love Me Do -häämessuilla. Odotukseni olivat korkealla, koska olin lukenut paljon kehuja edellisistä messuista, ja nämä olivat minulle ensimmäiset. Täytyy sanoa, että petyin. Nyt täytyy kyllä todeta, että vika saattoi osittain olla ihan minussa itsessäni ja olosuhteissa, mutta kyllä messut jättivät minut aika kylmäksi.

Minua harmitti jo etukäteen se, etten päässyt messujen blogimiittiin työpäivän vuoksi. Menin messuille yksin, mikä oli suuri virhe. On tilaisuuksia, joihin monet ujostelevat mennä yksin: leffaan, syömään tms., ja se pelko pitäisi ylittää. Häämessut eivät kuulu niihin. Vinkiksi siis kaikille: Ota sulho, kaveri, äiti, kuka vaan mukaan.

Ehdin messuilemaan vasta vähän ennen neljää ja minusta tuntui, että näytteilleasettajat alkoivat olla jo vähän väsymyksen kourissa. En tiedä, oliko myös yksinään kulkeminen pelote esitelijöille, mutta noin puolella tiskeistä en saanut edes katsekontaktia keneenkään. Kävin muutamia hyviä ja informatiivisia keskusteluita esim. valokuvauksesta, puvun teettämisestä ja cateringista. Ihan turha reissu ei siis ollut.

Kattauksia oli kiva katsella, vaikka eivät
ihan omaa makua vastanneetkaan.
Aivan hirveästi messut eivät minulle kuitenkaan antaneet. Kaikenkaikkiaan minulle tuli aavistuksen amatöörimäinen kuva järjestelyistä ym. Opasteita oli huonosti. En tiedä, miten paikalle ovat löytäneet ihmiset, jotka eivät tunne Kaapelitehdasta. Minäkin olin viimeiseen asti epävarma paikasta, kun en nähnyt mitään mainoksia, vaikka olen käynyt siellä monesti harrastuksen vuoksi. Sisällä ei ollut mitenkään merkattu, missä muotinäytöslava oli, vaan tajusin asian, kun näin ylhäältä värivalojen heilunnan. Tai sitten olen todellinen puusilmä...

Kultasepät olivat messuilla hyvin edustettuina. Jos siis olisi ollut tarvetta sormusten katselulle, olisi kokemukseni saattanut olla erilainen. Meillä on kuitenkin tarkoituksena teettää vihkisormukseni samalla sepällä, joka teki kihlasormukseni, joten osallistuin vain kilpailuihin. Satuin myös kiertelemään huonoon aikaan, kun ylhäällä oli ilmeisesti näytös menossa, joten lähes kaikki valokuvaajat ja pukusuunnittelijat olivat siellä.

Kirjoittelen vielä erikseen kansainvälisestä muotinäytöksestä ja hääpukuajatuksista, joita se itsessäni herätti. Vaikka messut jättivät nyt vähän nihkeän fiiliksen, odottelen innolla alkuvuoden messuja. Toivottavasti silloin saisin uudelleen kutsun blogimiittiin (tämän kirjoitukseni jälkeenkin...) ja messukokemus olisi antoisampi!

Odottelen innolla muiden bloggaajien kokemuksia messuilta!

Ihastuin näihin laseihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti