maanantai 2. lokakuuta 2017

Uusi hääkierto alkamassa

Kun seurailee suhteellisen aktiivisesti häämaailmaa, alkaa pikkuhiljaa huomata uuden häävuoden olevan aluillaan. Häävuosi kun näyttää kulkevan omaa, kalenterivuodesta irrallaan olevaa sykliään, vähän kuin minulle tutumpi kouluvuosi. Tai ainakin sellainen fiilis minulle on tullut. Kesä pitää edelleen pintansa hääsesonkina, joskin rinnalle näyttää kirineen vahvasti myös (alku)syksy.

Nyt ovat jo useat tämän vuoden hääparit juhlansa juhlineet. Hääblogit, joissa pääpäivä on vietetty, alkavat hiljentyä, ja kirjoittajat siirtävät katseitaan avioliiton satamassa lipumiseen. Toki syksyyn ja talveenkin varmasti häitä mahtuu, mutta suurin osa on kuitenkin jo juhlittu.

Hääalan ammattilaiset kääntävät katseitaan jo ensi vuoteen. Häälehtiä näkyy ilmestyvän, ja häämessuilemaankin päästään viikonloppuna. Toivottavasti kaikki malttavat kuitenkin vetää vähän henkeä kiireisen kesän jäljiltä.

Ensi kesänä häitään juhlivat parit alkavat pikkuhiljaa vilkuilla tarkemmin viimeisen puolen vuoden-vuoden aikataulujaan. Ja me vuoden 2019 häähullut alamme jo odottaa ensi vuotta, jolloin emme enää vaikuta aivan niin höpsöiltä ennenaikaisine suunnitelminemme. ;)

Toivottavasti tuleva häävuosi tuo uusia trendejä vanhojen (ja jo kuluneidenkin) rinnalle tai jopa tilalle. Toivoisin myös, että alalla alettaisiin ottaa myös hieman rohkeampia linjauksia. Kaiken ei tarvitse olla pitsiä ja vanhaa roosaa, vaan joukkoon mahtuu paljon muutakin. Toki täytyy sanoa hääblogien hengessä, että on toki ihan ok, jos jonkun juttu nyt sattuu olemaan se pitsi ja vanha roosa. :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa huomannut, että fokus alkaa kääntyä kohti vuoden 2018 pareja. Ja olen huomannut myös, että vuosi 2019:kin lähenee! Ihan pian on jo helmikuu 2018 ja me päästään jo varaamaan kirkko ja aloittamaan ”häävuosi” :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ei ole tosiaan helmikuuhun pitkä aika. :)

   Poista
 2. Mietin juurikin ihan samaa, että ihan kohtahan on myös meidän 2019:läisten vuoro! :D Kohta edes mies ei voi sanoa, että höpötän liian aikasin juttuja, vaan kohta voin tehdä ilman että kukaan naureskelee mun innolle! :) Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Viimeistään kesällä voi oikeasti alkaa iskeä listaa miehenkin nenän eteen, että hei tässä ois hommat, jotka pitää vuodessa tehdä. :D

   Poista