keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Häät sulhasen tapaan, osa 4

Edellisen osan löydät täältä.

Koska aivan konkreettisia päätöksiä ollaan päästy viimein hääsuunnittelun osalta tekemään, on myös sulhasen kanssa tullut keskusteltua häistä enemmän. Tämä on tietysti johtanut siihen, että loistavia ideoita on putkahdellut sulhaselta niin paljon, että kaikkia en edes ole muistanut kirjata ylös teidän iloksenne. Tässä kuitenkin T:n loistoajatuksia:

- Avantouintia häissä: Tämä ajatus taisi tulla, kun tutkimme jotakin juhlapaikkaa, jossa olisi ollut laituri mereen. Ehkä avanto näkyi jossakin kuvassakin. Meillä siis pidetään kuitenkin häät kesällä, joten tämä loistoajatus jää toteuttamatta. Muuten tietysti avantouinti sopisi häiden ohjelmaksi loistavasti...
- Farkut ja huppari pukuna (jos on pakko laittaa jotain päälle): T. ei ole mikään pukumies, vaikka näyttääkin hyvältä puvussa. Häntä ärsyttää aina, jos joihinkin juhliin täytyy laittaa esim. kauluspaita, saatikka kokopuku. Ei siis ihme, ettei hän häihinkään haluaisi pukua laittaa. No, en aio pakottaa, mutta huppari päällä hän ei kyllä naimisiin mene ainakaan minun kanssani!
- Minulle samanlainen hääkampaus kuin hiukseni olivat höyryhengityksen jälkeen: Kampaukseni sen jälkeen, kun olin flunssassa aamulla höyryhengittänyt, oli melkoinen pehko. Sulhaseni totesi, että mites toi kävis hääkampaukseksi. Mietitään kuitenkin vielä.
- Ihan sikaruma, mutta hyvänmakuinen hääkakku: Näytin sulholle Something Gold -blogista pätkän tekstiä, jossa morsianta raivostutti sulhasen toteamus hänen unelmakakustaan. T. totesi, että hei, meille voisi tulla ihan törkeän ruma hääkakku. joka kuitenkin maistuu hyvältä. No, tämä ei todellakaan ole enää ihan mahdoton ajatus, kun olemme alkaneet miettiä itsetehtyä kakkubuffettia.
- Aamuhäät: Juhlapaikkamme on sellainen, että aurinko paistaa aamulla hyvästä suunnasta, joten sulhaseni ehdotti, että jos häät pidettäisiinkin aikaisin aamulla. Auringon asennosta huolimatta uskon vieraidemme arvostavan hieman myöhäisempää aloitusta.
- Krapulahäät: Edellisestä seurasi idea, että pidetäänkin jotkut megabileet edellisenä iltana ja mennään naimisiin seuraavana aamuna ja pidetään sellainen krapulabrunssi samalla. Saattaisi toisaalta olla jotenkin meidän näköistä, mutta ehkä ei kuitenkaan.

2 kommenttia:

  1. Haha, ihan mahtavia, piti lukea kaikki aiemmatkin postaukset tämän tiimoilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, minulla on aika innovatiivinen sulhanen...

      Poista