perjantai 23. maaliskuuta 2018

Hääblogikuulumisia

Blogini päivitystahti on viime aikoina ollut tavallista väljempi, sillä hääasiat eivät ole edistyneet ja huomio on kohdistunut muihin asioihin. Kun häävalmistelut aloittaa näin ajoissa, on väkisinkin kausia, jolloin häitä ei edistetä juuri mitenkään. Varsinkin kun se sulhasen mielestä on pikkuisen liian aikaista. Ei siis ole kyse mistään hää-ähkystä, vaan ihan vain siitä, ettei nyt ole mitään häihin liittyvää työn alla (päätin jättää sen vihkiajan varaamisenkin vähän myöhemmäksi).

Loppusyksystä minusta tuntui, ettei hääblogeissa riitä lukemista, kun monilla muilla bloggareilla tekstejä syntyi vähemmän. Nyt taas itselläni on ollut parin viikon tauko blogien lukemisessa, ja tänään olen sitten kirinyt tuota aikaa kiinni lukemalla blogitekstejä tuntikausia. Yhtäkkiä niitä tuleekin kuin liukuhihnalta.

Tämän vuoden hääsesonki alkaa jo pikkuhiljaa kolkutella ovella, mikä näkyy myös blogiteksteissä. On ihanaa nähdä, kuinka häävisiot alkavat käydä konkreettisiksi, itsellä kun kaikki on vielä niin ilmassa. Viime aikoina on selvästi ollut hääkenkienostobuumi. :)

Myös muutamia uusia blogeja on tullut lukulistalleni, mikä on piristävää! Enää en jaksa aktiivisesti etsiä uutta luettavaa, mutta aina sieltä täältä osuu uusia blogeja silmään. Älä siis epäröi vähän mainostaa omaasi, jos olet aloitteleva bloggaaja. Kommenttikenttään voit hyvin lisätä oman blogisi, jota en välttämättä ole vielä bongannut. Yhtä uutuutta minun on pakko mainostaa, vaikkei se täysin hääblogi olekaan. Nyt on viimein saatu blogikentälle häistä bloggaava sulhanen! Käy kurkkaamassa (K)Akkavalta -blogi, jos vielä et sitä ole löytänyt. Tähän mennessä sieltä löytyy pari hääaiheista tekstiä perhe-elämään keskittyvän blogin sisältä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti