maanantai 19. maaliskuuta 2018

Suhteenhoitoviikonloppu Tampereella

Blogini on viime aikoina ollut tavallista hiljaisempi, sillä energiaa on mennyt muihin asioihin eivätkä hääjärjestelyt ole juuri nyt edenneet mihinkään.

Viime viikonloppuna teimme minireissun Tampereelle sulhaseni kanssa. Ostin hänelle joululahjaksi liput Semmareiden eli Seminaarimäen mieslaulajien konserttiin. Kuoro on ollut T:n suosikki jo pitkään. Keikkoja vaan ei ollut täällä pääkaupunkiseudulla, joten ajattelin, että voimme tehdä pienen irtioton arjesta samalla.

Lähdimme Tampereelle lauantaina puolenpäivän aikaan ja palasimme eilen sunnuntaina viiden kieppeillä. Se oli juuri tähän väliin sopiva pikku reissu. Me emme juurikaan harrasta hotelleissa huvikseen yöpymistä, joten ihan kivaa vaihtelua sekin. Yövyimme Scandic Hotel Stationilla, joka oli hinta-laatu -suhteeltaan viime kesänä hyväksi todettu: Ei mitään luksustasoa, mutta 130 euron hintaan sai yöpymisen lisäksi aamupalat.

Oli tarkoitus, että olisimme käyneet vähän paremmin syömässä, mutta aikataulu meni vähän hassusti, joten illalliseksi söimme burgerit hotellin ravintolassa. Ihan hyvät nekin. Lauantai-illan keikka oli sopivasti Tullipihan Pakkahuoneella, joka näkyi hotellihuoneemme ikkunasta tien toisella puolella. Matkaa hieman hyisessä talvikelissä ei siis tarvinnut tehdä pitkään.

Lauantaina jaoimme ihanan gluteenittoman leivoksen
Pella's cafessa
Semmareiden keikka oli huikean hyvä, joskin odottamaamme lyhyempi. Lavashow oli superhauska! Voin suositella kaikille. Viikonloppu oli muutenkin täysi onnistuminen. Vaikka me vietämmekin paljon aikaamme yhdessä eikä suhteessamme ole ollut mitään kupruja, oli ihanaa, kun minilomallamme kummallakaan ei ollut muita puuhia mielessä, vaan keskityimme vain toistemme kanssa olemiseen. Mitään yltiöromanttisia silmiintuijottelijoita emme ole, mutta vaahtokylvyssä kävimme ja juteltavaa riitti yötä myöten.


Ja pikku vinkki vitonen, jos hotelliloma alkoi kuulostaa innostavalta: Lähikauppakeskuksessamme Sellossa on tällä viikolla tarjousviikko-Sembalot. Sulhanen bongasi sieltä mielestäni aivan huippuhyvän tarjouksen. Eli jos hotelliloma Espoon Leppävaarassa kuulostaa kivalta, käy tutkimassa. Tarjoushintaan 136€ (tai 152€ vähän hienommassa huoneessa) kuuluu yöpymisen lisäksi kolmen ruokalajin illallinnen kahdella viinillä sekä aamiainen ja huoneen luovutus vasta klo 14. Lue kuitenkin ehdot hyvin.

4 kommenttia:

 1. Tälläiset pienet irtiotot ovat parhaita! Me varatttiin juuri viikonloppuna toukokuulle 2vrk:n holiday clubin tutustumisloma meidän lähikylpylään noin 500m päähän :D 50e hinnan ehtoihin kuuluu, että loman aikana täytyy kuunnella 2h mittainen esittely lomaosakkeista, mutta sen olemme valmiit kestämään noin edulliseen hintaan saadun kahden hotelliyön, aamupalan ja kylpyläpäivän vuoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Me ollaan vaan oltu aika kitsaita lähtemään kotimaassa hotelleihin, kun mielestäni ovat aika ylihinnoilteltuja. Toi teidän diili kuulostaa tosi hyvältä! Kyllä mäkin varmaan pari tuntia kestäisin luentoa... :D

   Poista
 2. Mäkin just eilen Visalle puhuin, et joku pieni irtiotto ois mukava! Meillä vaan on just nyt se tilanne, että uus talo, johon menny kaikki rahat ja tietenkin myös ollaan niin rakastuneita siihen, ettei vielä haluta lähteäkään. Onneksi kuukauden päästä päästään mökille pitkäksi viikonlopuksi, josko se vähän korvaisi uupuneet hotelliviikonloput! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös vähän ajatellut, että kun meillä on ihana ja vaivalla ja rahalla omannäköiseksi tuunattu koti, jossa saadaan olla rauhassa (=ei lapsia), niin tavallaan hotelliviikonloput on vähän turhiakin... Mutta olihan toi kiva irtiotto ja siinä on ne omat hyvät puolensa, kun ei tartte tuijotella kaikkia tekemättömiä hommia. :)

   Poista