perjantai 18. tammikuuta 2019

Mennään naimisiin 2019


Kirjoittelin jo viime lauantaina ensimmäiset fiilikset Mennään naimisiin -messujen pöhinästä. Tämä teksti on antanut odottaa itseään työviikon tiimellyksessä, mutta nyt perjantai-illan kunniaksi on vuorossa tarkempi katsaus messuihin.

Aloitimme aamumme Wanhan sataman Soima-ravintolassa, jossa meille tarjottiin aivan ihana brunssi, kuohuviinin kanssa tietenkin. Oli ihana aloittaa aamu rauhassa ja kuulla kanssabloggareiden kuulumisia sekä tutustua uusiin tuttavuuksiin. Emäntinämme toimivat siis Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -blogin Sara sekä Häämimmit -blogin Essi, jotka molemmat ovat avioituneet viime vuoden aikana. Heiltä saimmekin hyviä vinkkejä.Jatkoimme jutustelua meille varatussa tilassa, jossa kävi messukiireidensä keskellä pyörähtämässä Pretty by Flormarin edustaja, jonka nimeä en ehtinyt tallentaa mieleeni. Hän esitteli meille ihanaa meikkipakettia, jonka saimme lähtiessämme mukaan. Olin yllättynyt ja ilahtunut, kun kuulin, että kyseessä on Tokmannilla myytävä sarja, jonka meikit ovat hyvinkin edullisia. Laatua en ole vielä ehtinyt testaamaan, koska meikki ei kuulu työpäiviini (oppilaat kommentoivat toistuvasti minun olevan kummallisen tai pelottavan näköinen niinä harvoina kertoina, kun olen laittanut silmämeikkiä).


Tämän jälkeen suuntasimme messualueelle. Messujen painopiste oli melko selvä. Yleensäkin näkyvät kultasepänliikkeet olivat jälleen erittäin hyvin edustettuina. Tällä kertaa myös hääpukuja oli todella paljon tarjolla, mistä olisin ollut älyttömän ilahtunut, jos minulla olisi hääpuku haussa. Kuten jo aiemmassa tekstissä kerroin, eivät messut minulle kovin paljoa konkreettisia asioita antaneet. Muutamia ideoita sieltä täältä ja tietysti ihanaa tunnelmaa.

Onko ylläri, että tämä puku kiinnitti
huomioni Anna-Bella Salongin
pisteellä?

Törmäsin taas näihin ihaniin laseihin
Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidean
kattauksen äärellä.
Floramoren kukkataikaa: Ihanaa nähdä värejä eikä vain vihreää!

Fruit Gardenin taidonnäyte

Messujen kohokohta oli ehdottomasti muotinäytös, jossa Miss Suomi -kilpailun osallistujat esittelivät toinen toistaan kauniimpia hääpukuja. Koska oma hääpuku on suunniteltu ja poikkeaa hieman valtavirrasta, olen alkanut oppia tarkastelemaan hääpukuja ihan vain siltä kannalta, mikä miellyttää silmää, en siitä näkökulmasta, mitä itse laittaisin päälleni. Ihastelinkin monia pukuja silmät hehkuen, mutta ilahdutin (tai ärsytin) vieressä istunutta Tuulia myös spontaaneilla ällötysreaktioillani. Minun täytyy esimerkiksi todeta, ettei Katri Niskasen pelkistetty tyyli ole lainkaan minua varten. Sen sijaan erityisesti Hääpukuliike Vienon puvut kiinnittivät huomioni positiivisessa mielessä. Tässä kohtaa kuvat luonnollisesti puhuvat puolestaan. Valitettavasti istuin siten, etten kunnolla nähnyt saatika saanut kuviin, kenen mekkoja milloinkin oli esillä (paitsi ajoittain kurkkien), joten en muista, kenen mekkoja on kyseessä. Saa nimetä kommenteissa. :)

Perus A-linjainen prinsessamekko
puree minuun aina.
Aivan ihana selkäpitsi!
Tässä taas ihana selkähärpäke!

Näytöksen puolivälissä tanssija Helena Ahti-Hallberg opetti oikeaoppista korkokenkäkävelyä. Oli ihan mahtavaa nähdä yleisön ryhdin kollektiivinen suoristuminen, kun Helena muistutti ryhdin tärkeydestä! Hyvästä brunssista huolimatta alkoi näytöksen jälkeen vatsa kurnia sen verran, että päätimme jatkaa bloggariporukan kanssa vielä syömään keskustaan.

Olen messuista toiseen hehkuttanut häämessuja nimenomaan blogimiittien näkökulmasta, mutta huomaan, etten olekaan sitten ehkä saanut messuista kaikkea irti hääsuunnittelun näkökulmasta (ja ei, en vaihtaisi blogimiittejä pois). Kun sitä kuljeskelee ja höpöttelee kollegoiden kanssa, ei aina viitsi pysähtyä kaikille sellaisille pisteille, jossa ehkä olisikin itselle jotakin kiinnostavaa. Viime vuonna piipahdin Mennään naimisiin -messuilla vielä sunnuntaina kaasoni Helin kanssa ja käynti oli antoissa muun muassa siksi, että tällöin löysin häihimme loistavan valokuvausfirman, Valo Filmsin.

Floramoren minua varten Valo Filmsin naisten pyynnöstä
loihtima kimppu, joka sulostuttaa edelleen keittiötämme.

Huomenna saan taas tilaisuuden tutkia messuja nimenomaan meidän häidemme näkökulmasta, sillä suuntaan Love me do -messuille ensimmäistä kertaa sulhaseni kanssa. Huh, saa nähdä, miten hän kokemuksesta selviää. Sunnuntaina sitten messuillaankin hääbloggareiden kanssa ja jännätään Vuoden hääblogi 2019 -kisan äärellä.

Kiitokset vielä Mennään naimisiin -messujen tiimille (erityisesti ihanalle Paulalle), kanssabloggareille ja yhteistyökumppaneille ihanista messuista ja blogimiitistä!

Mukana Mennään naimisiin -messujen blogimiitissä olivat messuemäntiemme lisäksi:
Enää ei voi vaihtaa
Mon Rêve d'amour
Häähumussa
Tuuliss Weddingedition
Rakkaudella, Rea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti