tiistai 29. tammikuuta 2019

Love Me Do hääblogimiitti

Kerroin jo aiemmin toissaviikonlopun lauantain vierailusta Love me do:ssa sulhasen kanssa. Pääsin kuitenkin jatkamaan häämessuilua vielä sunnuntaina, tällä kertaa hääblogimiitin merkeissä. Jo perinteeksi muodostunut Kovasen minibussiajelu Rautatientorilta Kaaapelitehtaalle aloitti aamun mukavasti. Lähes koko porukka oli minulle entuudestaan tuttu, mutta joukossa oli muutama uusikin kiva tuttavuus.

Aamu alkoi hauskalla ohjelmalla, kun pääsimme poseeraamaan All Walls -taidekollektiivin kuvausseinän edessä. Todella erikoinen vaihtoehto perinteiselle valokuvanurkalle, mutta hauska! Ja näitä seiniä saa siis tilattua ihan millaisia vain, hinnat tosin ovat tietysti taideteoksen veroiset.

Kuva: All Walls Collective
Kuvassa kanssani Jasmiina ja Sande

Kuvaussession jälkeen pääsimme nauttimaan KP Cateringin meille valmistamasta aasialaistyylisestä brunssista/lounaasta, joka oli erinomainen. Myös erityisruokavalioni oli huomioitu loistavasti! Tarjolla oli ihania salaatteja ja herkullisia vartaita sekä raikas, kookoksinen jälkkäri. Pienellä tuunauksella kelpaisi ainakin meille häämenuksi.

Tarjolla oli tietysti myös kuohuviiniä, jota voi jo kutsua perinteiseksi Love Me Do -kuohariksi: Mionetto Proseccoa. Olen aina messuilla ihastellut noita Karhujään kustomoituja jääpaloja, mutta menee minun silmissäni vähän hömpötysten listalle kuitenkin.


Brunssin ja tutustumis-/kuulumiskierroksen jälkeen pääsimme katsomaan ensimmäistä muotinäytöstä, jossa esiteltiin kotimaisia hääpukuja. Minulla ei jotenkin näillä messuilla meinannut kärsivällisyys rittää pukuihin. Ihan suoraan sanottuna pidän Mennään naimisiin -messuilla näkemäämme muotinäytöstä sen verran laadukkaampana, että nämä jäivät vähän sen jalkoihin.

Irina Rogusinan pukuja
Seuraavaksi pääsimme ihmettelemään Miraquen magneettiripsien saloja ja saimme kattavan opastuksen ripsien käyttöön. Ripsien asettaminen näyttikin ammattilaisen tekemänä hurjan helpolta, mutta täytyy tunnustaa, etten muutamalla kokeilukerralla saanut ripsiä päähäni pinseteillä. Täytyy ehkä hankkia varta vasten tähän tarkoitettu asennustyökalu, jos noita ripsiä aikoo käyttää. Olivat kyllä tosi kivan ja luonnollisen näköiset muilla bloggareilla, jotka ripsiä jo messuilla kokeilivat.


Blogiemäntämme Tina laittaa ripsiä.
Seuraavaksi piipahdimme Luonkos-yrityksen pisteellä hakemassa meille luvatut lahjat, jotka paljastuivat "puhdistuskakuiksi" ja yhdeksi näiden messujen kivoimmaksi löydöksi. Tällä saippuapalan näköisellä puhtaista öljyistä valmistetulla tuotteella saa helposti ja silmiä ärsyttämättä meikit pois. Tätä olen ehtinyt jo pari kertaa testata hyvällä menestyksellä. Vahva suositus!


Toinen kiva uusi tuttavuus oli tämä Licor 43, josta saimme maistiaisiksi raikkaan drinkit. Vielä hieman laimennettuna (= vähemmän makeana ja alkoholipitoisena) ja esimerkiksi mintulla tuunattuna tämä voisi olla ihan varteenotettava alkujuomadrinkki ennen vihkimistämme.Kolmen aikaan vuorossa oli vielä kansainvälinen hääpukunäytös, jossa näkyi kauniita pukuja, muttei taaskaan mitään erityisen inspiroivaa.

Victoria & Vincentin pukuja
Platinum by Demetrios
Messujen viimeinen ohjelmanumero oli kaikista jännittävin, joskin täytyy sanoa, etten itse muistanut ihanan messupäivän tuoksinassa jännittää Vuoden hääblogiäänestyksen tuloksia ennen kuin tajusin palkintojenjaon olevan käsillä. Vuoden 2019 hääblogiksi kruunattiin Sarahin Mon Rêve d'Amour, Kristan Kristallihäät taas sai meidän bloggareiden äänienemmistön. Lisäksi kunniamaininnan sai Elisan Bridelisa -blogi. Onnea kaikille ihanille bloggarikollegoille! Ja vaikka omalla blogillani ei ollut asiaa kärkikahinoihin, kiitän teitä kaikkia ihania, jotka äänestivät minun blogiani!

Häkeltyneet mutta onnelliset voittajat

Jatkoimme iltaa vielä ison bloggariporukan kesken syömään ja juonimaan tulevia kuvioita. Edelleen täytyy sanoa, että parasta tässä bloggaamisessa (kuten lähes kaikessa elämässä) ovat ihmiset, joiden pariin se on minut johdattanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti