perjantai 4. tammikuuta 2019

Muistathan äänestää!

Hyvää vuoden ensimmäistä viikonloppua! Piti kyllä tarkistaa, että onhan tänään perjantai, kun näin lomaillessa meinaa päivät mennä vähän sekaisin. Maanantaina palaankin töihin, ja tammikuu on melko täynnä ohjelmaa sekä töiden että häämessuilun muodossa. Töissä päivät venyvät arviointikeskusteluja pitäessä ja toisaalta pitäisi jaksaa ottaa itseä niskasta kiinni urheilun muodossa. Pari viikonloppua taas täyttyy häämessuilusta, jee!

Messuiluun liittyen tulinkin muistuttamaan kansalaisvelvollisuudestanne. Eli olettehan muistaneet äänestää vuoden hääblogia, mieluusti tietysti minun blogiani. ;) En ole aiemmin muistanut mainostaa, mutta samalla voit käydä äänestämässä myös hääyrityksiä, jotka ansaitsevat saada kiitosta toiminnastaan. Kaikissa kategorioissa ei tarvitse äänestää eli jos sinulla ei ole mielipidettä esim. parhaasta floristista tai valokuvaajasta, voit jättää sen kohdan tyhjäksi, mutta antaa äänesi jossain muussa osastossa.

Äänestysaikaa molemmissa äänestyksissä on enää tämän viikonlopun ajan eli hopihopi! Ja suurkiitokset jo minua äänestäneille!

Tänään pääsin myös itse osallistumaan äänestykseen median edustajana, sillä Love Me Do -messuilla valitaan hääblogeista myös median suosikki, jossa me bloggarit muodostamme ison osan raadista. Aika hauskaa! Hyviä blogejahan äänestyksessä on useita, mutta omaa suosikkia ei näistä kuitenkaan tarvinnut kauaa miettiä... Olisi kyllä ollut kiva antaa vaikka pari-kolme ääntä, koska ansiokkaita hääblogeja on paljon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti