tiistai 16. heinäkuuta 2019

Terveiset rouva Lantelalta

Kuva: ValoFilms

Häät osa yksi takana. Olemme naimisissa. Lauantai oli kaikin puolin ihana päivä. Oli mahtavaa nähdä, kuinka pitkän suunnittelun osaset viimein liittyivät yhteen. Niistä muodostuivat upea, värikäs juhlatila, loistava ruoka- ja juomakattaus, iloinen ja jopa riehakas tunnelma, rakkaudentäyteinen vihkiminen. Kaikki ei mennyt täysin sulavasti, mutta se ei menoa haitannut eikä mitään kamalaa päässyt tapahtumaan.

Kuva: ValoFilms

Ensimmäiset vuorokaudet avioparina ovat olleet ihania! Olemme niin täynnä rakkautta kuin vain ihmiset voivat olla. Jo pariin kertaan olemmekin kysyneet toisiltamme, miksei tätä ole tullut tehtyä aikaisemmin, kun naimisissa olo on niin mukavaa. ;) No, ehkä nyt oli juuri oikea aika.

Kuva: ValoFilms

Ja parastahan on, että meillä juhlahumu jatkuu. Torstaina pakkaamme kimpsut ja kampsut ja suuntaamme Pohjanmaalle. Lauantaina naimisiinmenomme juhlistamista on tarkoitus jatkaa yhdessä sukujemme kanssa.

Sormeni jo syyhyävät päästä kertomaan teille häidemme kaikista pienistäkin yksityiskohdista sekä isommista elementeistä. Blogini tarina ei siis ole lopussa, vaan paras osio on alkamassa. Olen jo saanut Ilonalta ValoFilmisistä ensimmäisen, upean kuvakattauksen, mutta eri osasista kertoakseni haluan tietysti käsiini kaiken mahdollisen materiaalin. Yritän kuitenkin ehtiä tällä viikolla kertoa hääviikkomme perjantaista sekä aamuvalmisteluistamme. Ehkäpä saisimme myös tänään häämatkan varattua... Se on sadepäiväohjelmassamme. :)

Kuva: ValoFilms


P.S. Jouduin eilen yllättävään tilanteeseen hotellin aamupalalla: Minulta kysyttiin, haluanko liittyä Radissonin kanta-asiakasohjelmaan (halusin, koska minulla on ketjusta loistavat kokemukset). Liittyäkseni minun piti täyttää hakemuspaperi, johon vaaditaan allekirjoitus. Olemme seurustelleet yli 12,5 vuotta, olleet kihloissa kolme ja puoli, suunnitelleet häitäkin jo yli kaksi vuotta. En ollut silti kertaakaan harjoitellut uutta allekirjoitustani. No, ensimmäinen kokeilu tuli sitten tehtyä "tositilanteessa". Vaatinee vielä hieman harjoitusta...


6 kommenttia:

 1. Super paljon onnea! Aivan ihania kuvia!

  Ja ensimmäiset vilahdukset mekosta -vau! Upeaa, miten olette menneet niin rohkeasti teidän omalla tyylillä! Tuo mekko jotenkin kiteyttää sen.

  Tulipa paljon huutomerkkejä :D Onnea vielä!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sisko väkersi noita silkkipaperikukkia jo hieman tuskaisena, mutta kannatti!

   Poista
 3. Paaaaljon onnea teille! :) <3 Näytättekin kyllä ihastuttavan rakastuneilta!

  VastaaPoista