maanantai 28. elokuuta 2017

Voihan häämessut!


Siitä asti, kun sulhaseni kanssa viime keväänä päätimme, että juhlimme häitä kesällä 2019, olen odottanut pääseväni häämessuille. Odotan sitä, että pääsen tapaamaan hääammattilaisia ja ihailemaan ja räpeltämään häihin liittyviä asioita. Ja tietysti odotan saavani uusia ideoita.

Syksyllä ensimmänen häämessutapahtuma on monilta hääbloggaajilta kehuja saanut Love me do, joka järjestetään Helsingissä. Olin ajatellut, että sinne ehdottomasti haluan mennä, vaikka ehkä tämä syksyn tapahtuma ei ole se pääjuttu, vaan järjestäjillä on kai alkuvuodesta isommat, kaksipäiväiset messut. Lokakuun alun tapahtuma kuitenkin osuu ajankohdallisesti hyvin, kun vielä juuri mitään ei ole tarvinnut päättää tai varata, joten messuista on mahdollista oikeasti saada paljon irti.

Mutta voihan! Tietysti tuo 7.10., jolloin häämessut järjestetään, on minulla syksyn ainoa lauantaityöpäivä. Mikä tuuri! Tapahtumasta ei vielä ole paljoa tietoa, joten en tiedä, mihin kellonaikaan messut loppuvat. Pelkään kuitenkin pahoin, että kun työpäiväni päättyy klo 15, on jo turhan myöhäistä pyyhältää Kaapelitehtaalle.

No, eipä voi mitään. Täytyy vain tyytyä käymään sitten alkuvuodesta järjestettävissä tapahtumissa.

6 kommenttia:

 1. Mä en olekaan häämessuja edes muistanut ajatella! Nuo syksyn Love me do:tkin olen ignorannut ihan täysin. Olen käynyt yksillä messuilla Jyväskylässä, mutta olisi hauska käydä useammillakin ihan vain fiilistelemässä. Harmi vain, että täältä Keski-Suomesta on aika pitkä matka moniin messupaikkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä totta, että täältä pääkaupunkiseudulta käsin häämessuilu on huomattavasti helpompaa. Itsellä mahdollisesti suuntana myös Turku, josta olen kotoisin ja jossa usein vanhempien luona vierailen. Katsotaan, mitä messut sitten antavat, eli ovatko käymisen väärtejä.

   Poista
 2. Nöyyyy onpa huono tuuri! Ovatko love me dot vain yksipäiväiset eli onnistuisiko sunnuntaina käynti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ymmärsin nettisivuilta, että noi syksyn messut on vain lauantaina. Mutta joo, harmittaa kyllä. Toisaalta, onhan maailmassa ikävämpiäkin asioita. ;)

   Poista
 3. Höh, aika huono tsägä. Onneksi LMD on taas keväällä, tammikuussa varmaan jälleen. (:

  VastaaPoista