sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Glitterii

Kuva: Valoisia kuvia
Kuten aiemmassa hääblogipäivää kuvanneessa tekstissäni lupailin, kirjoittelen heti yhdestä tämän hetken suosikkiaiheestani, nimittäin glitteristä. Meillähän oli tosiaan eilen Glitternistiltä Minna tekemässä ihania glittermeikkejä. Olen jo aiemmin päässyt tutustumaan glittereihin, mutta lopullinen hurahdus tapahtui nyt.

Lapsuusaikana muotia olivat sellaiset glittergeelit, jotka kuivuivat epämääräiseksi norsun ihoa muistuttavaksi läntiksi, varsinkin lapsen kädellä levitettynä. Nyt puhutaan kuitenkin aivan eri sortin glittereistä. Minä lähes vakavissani harkitsen häämeikin korostamista glitterillä, mutta luulen, että se menee vähän överiksi. Sen sijaan polttareihin joko ihan glittermeikkaajan tilaaminen tai glitteripaketin ostaminen olisi oikeinkin hauska idea.

Tarpeethan hommassa ovat hyvin yksinkertaiset. Glitterin saa kiinnitettyä vaseliinilla, jos sen ei ole tarkoitus kestää erityistä hankaamista tms. Kovempaan menoon tarkoitettua liimaakin on saatavilla. Levityksen voi tehdä sormella, mutta Glitternistiltä saa tilattua hommaan soveltuvia siveltimiä. Päälle suihkuteltiin jotain lakkaa, olisiko ollut ihan hiuksiin tarkoitettua versiota...

Miksi minulla nyt oli niin kiire tämän kirjoitukseni kanssa, johtuu siitä, että kohta on vappu. Ja mikäs sen parempi tilaisuus kuorruttaa naamaa tai hiuksia glitterillä. Tuo ylioppilaslakkiinkin ihan uutta särmää. :D Saimme nimittäin nyt hääblogipäivämme yhteydessä Glitternistiltä alekoodin: HÄÄNISTI, jolla saa yli 20€:n tilauksista -25%. Koodi on voimassa 30.6. saakka. Lisäksi koodilla GSPOT saa aina postituksen ilmaiseksi yli 20€ tilauksiin.

Jos haluat glitteriä vappuhulinoita säväyttämään, kannattaa tilaus tehdä heti. Kysyin eilen asiaa, ja vielä tiistaina tehtyjen tilausten pitäisi ehtiä vapuksi perille, mutta koska Suomen posti on epävarma, kannattaa toimia heti.

Ja tämä ei ole siis ihan vain mainostusmielessä kirjoitettu teksti, sillä olen oikeasti itse ihan innoissani. Todisteena siitä pistin itse juuri oman tilaukseni eteenpäin ja toivon, että paketti ehtii perille tämän viikon aikana, jotta saan vappuna ystävän synttäreillä taas sädehtiä. Onneksi eilen saamani pinkki purkki ainakin on käytössä.

8 kommenttia:

 1. Vappu on kyllä aivan mahtava ajankohta heittää vähän glitteriä juhlalookkiin! Aivan takuuvarmasti itsekin glitteröidyn vapuksi :)

  VastaaPoista
 2. Itsekin ajattelin käyttää hyväkseni uusia glittereitä vapun aikaan! Ja joo, ihan hiuslakalla glitterit kiinnitettiin :) Kampaajat tuntuivat kyllä olevan hieman huolissaan tämnä kuultuaan, että en sitten tiedä miten hyväksi lakka on iholle. Mutta kai sitä ihan normaalissa käytössäkin jonkin verran kasvojen iholle pääsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos varmistuksesta! Joo, jos lakkaa menee päänahkaan, niin kai se menee välillä naamassakin... :D

   Poista
 3. Minäkin hyödynsin nuo alekoodit eilen ja laitoin vappuglitterit tilaukseen :) Ilmeisesti me kaikki hääbloggarit kimallamme oikein urakalla tänä vappuna :D

  VastaaPoista
 4. Minäkin aion käyttää glitterit vappuna! :D

  VastaaPoista