keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Tapahtumatuotantoa harjoittelemassa

Ensi viikolla pääsemme taas ihanian hääbloggarikollegoiden kanssa viettämään toivottavasti hauskaa päivää yhdessä. Tällä kertaa kyse ei ole häätapahtuman blogimiitistä, vaan ihan itse alulle panemastani tapahtumasta, jota olen eri yhteyksissä kutsunut vähän vaihtelevilla nimillä Hääbloggari- tai Hääblogipäiväksi.

Sain tammikuussa idean ryhtyä selvittämään, olisko pientä yhteistä päivää mahdollista järjestää ihan omin voimin, messuja kun on tiedossa seuraavan kerran vasta syksyllä. Heti alkuun sain apua Mennään naimisiin -lehden päätoimittajalta Paula Kirvesmäeltä, joka järjesti yhteyden Radisson Blu Plazan kanssa, jossa suurin osa päivästämme vietetään.

Vastaukset yhteydenottoihini ovat vaihdelleet suuresti, ja varmasti lähestymiseni joihinkin tahoihin on ollut vääränlainen, enkä ole osannut varautua kaikkiin kysymyksiin. Välillä on meinannut stressiäkin pukata, kun on tuntunut, ettei ole vielä mitään kivaa kasassa. Aluksi kun tuntui, että kaikki onnistui, mutta sitten alkoi tulla vastaukseksi ei:tä. Moni ihana bloggarikollega on kysellyt, tarvitsenko apua, mutta vastuuta on ollut vähän vaikeaa jakaa, kun on halunnut olla koko ajan kärryillä siitä, mitä on kenenkin kanssa sovittu.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että kiva päivä on tiedossa. Toivon ainakin niin... Tällä kertaa kun päivän onnistuminen on aika lailla omasta työpanoksesta kiinni. Täytyy sanoa, että jos jatkossa päätän vastaavaan hommaan ryhtyä, pitää ajoittaa se omien lomien kanssa paremmin. Ja laittaa viestejä vielä aiemmin liikkeelle. Nyt osa jutuista jäi vähän viime tippaan.

Huomaan myös, että omien häiden suunnittelu sekä blogin kirjoittelu ovat tämän tapahtuman suunnittelun myötä jääneet vähän paitsioon. Tulevan viikon aikana tiedossa kuitenkin ennakkojänskätystä päivään liittyen sekä tietysti fiiliksiä sen jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä tehnyt päivän eteen hurjan työn! Me ollaan varmasti kaikki yhtä kiitollisia siitä. :) Odotan jo innolla ensi viikon lauantaita, niin aktiviteettien kuin kanssamorsioiden tapaamisen suhteen.

  VastaaPoista
 2. Komppaan Tanjaa! Kiitos huisista duunista jonka oot tehny, me kaikki arvostetaan sitä ja odotetaan todella innoissamme päivää ja muiden bloggareiden tapaamista :)
  Kiitos Iira! ♥

  VastaaPoista
 3. Ja minä komppaan sekä Tanjaa että Sandea. Sä olet varmasti tehnyt loistavaa työtä! Ei kukaan kuvittele, että oman täyden elämän ohella sä heittäydyt täysipäiväiseksi tapahtumajärjestäjäksi :D Ihana päästä näkemään kaikkia!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloisen tapahtuman olet järkännyt! Kiva päästä mukaan tutustumaan blogikollegoihin:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista! En minä sitä pelkääkään, että joku minut haukkuu lyttyyn. Sama fiilis on varmaan kuin itse häiden suhteenkin. Itsensä sitä pelkää pettävänsä, kun on ollut joku ajatus päässä. :)

  VastaaPoista
 6. Tuskin maltan oottaa, että pääsee viettämään kivaa päivää kaikkien kanssa! Ihanaa, että halusit ottaa niin ison vastuun järjestelyssä 😍☺️

  VastaaPoista