sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Jotain keltaista 1 vuotta!

Äh! Tämä viikko oli sen verran hektinen, että unohdin laittaa tämän tekstin ilmoille silloin, kun blogini oikea "syntymäpäivä" olisi ollut.

Torstaina tuli siis kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun blogini ensimmäinen teksti näki päivänvalon. Olosuhteet kirjoittamiselle olivat tuolloin hieman erilaiset kuin nyt keittiönpöydän ääressä synkähköä kevätmaisemaa katsellessani. Olimme lomailemassa Meksikossa ja vietimme aikaa Tyynenmeren rannalla sijaitsevan hotellimme kattoterassialueella riippumatoissa lojuen. Siellä päätimme lyödä häävuoden lukkoon ja häähömpötys sai virallisesti alkaa, vaikka kihlauksesta olikin jo vuosi kulunut.

Blogin kirjoittamisen aloittaminen tapahtui hetken mielijohteesta ja mietin, onko tässä mitään järkeä. Kyllästyisinkö parissa viikossa? Vuoden aikana olen kuitenkin imeytynyt syvälle hääblogimaailmaan, eikä näin varmasti olisi käynyt ilman omaa blogia. Olen saanut vuosien tauon jälkeen kanavan, jossa kirjoittaa säännöllisesti. Ajoittain kuormittava työ on saanut rentouttavan vastapainon. Reilut kaksi vuotta hääpäivää ennen alkanut hääsuunnittelu on saanut hyvän kanavan, jolloin sulhanen tai lähipiiri eivät kuormitu liikaa.

Olen saanut paljon, mutta kuten hääblogipäivämme jälkimainingeissa kirjoitetut tekstit eri blogeissakin kertovat, parasta tässä hommassa on yhteisö, johon olen päässyt osalliseksi. Hääbloggaajat ovat ihania tyyppejä! On ollut inspiroivaa jakaa hääsuunnittelua niin erilaisissa tapahtumissa ja blogien kommenttibokseissa. Vaikka kaikkien bloggareiden häistä on tulossa omanlaisensa, saa toisilta silti loistavia ideoita ja rohkaisua omien juttujen kokeiluun.

Kuva: Valoisia kuvia
Ja täytyy antaa kiitosta myös niille lukijoille, jotka eivät itse blogia kirjoita. Myös te olette mahtavia! Kertaakaan blogini historiassa en ole saanut mitään negatiivista kommentointia osakseni, ja tämä on internetin julmassa ihmemaassa melkoinen saavutus. Pitää koputtaa kovasti puuta.

Häihin on meidän osaltamme vielä 441 päivää ja kuten viime viikolla bloggaritapahtumassa puhuimme, juttua riittää etenkin häiden jälkeen, joten bloginkirjoituksesta on minulle iloa vielä pitkän aikaa.

6 kommenttia: