tiistai 17. huhtikuuta 2018

Twerkkaus - uhka vai mahdollisuus?

Ensi lauantaina vietämme siis hääblogipäivää, jonka aloitamme vauhdikkaasti. Love Me Do -messuilla sain kutsun kokeilla twerkkaamista tai muuta tanssilajia HiMO Clubilla. Ensin ajatukseni olikin varata tanssisalilta näytetunti, mutta kun ajatus hääblogipäivästä syntyi, otinkin heti yhteyttä HiMOlle ja kyselin, olisiko heillä halukkuutta osallistua päiväämme pitämällä meille näytetuntia.

HiMO Clubilta oltiin heti innokkaasti mukana. Keskustelimme mahdollisesta tuntivaihtoehdosta ja olin itse kiinnostunut mm. twerkkauksesta ja sitä suositeltiin meille salilta. Emmi, joka twerkkaustunnin meille pitää, on kuulemma ohjaajana supersuosittu. Emmin Facebook-sivuilta voi katsoa mm. videoita twerkkaustunneilta ja myös Instassa @emmisdance kannattaa kurkata, jos haluaa nähdä, miltä tunneilla näyttää.

Twerkkaustunti kiinnostaa minua todella paljon! Olen sellainen, että tuollaisilla tunneilla osaan heittäytyä menoon, vaikka en välttämättä näytä ihan samalta kuin tanssimimmit videoilla. Toisaalta homma näyttää ihan superraskaalta hetkutuksineen ja kyykkyasentoineen. Tuota jos tekisi viikottain, saisin varmasti laiskottelevat vatsa- ja reisilihakset hommiin. Varsinkin, kun pepussani riittää hetkuteltavaa... Ehkä tästä tuleekin uusi innostava harrastus, jolla kilot häitä varten karisevat. :D

Muutamissakin polttareissa, joissa olen ollut, on ohjelmana ollut jonkinlainen tanssitunti. Ne ovat olleet tosi kivoja kokemuksia! Itse tykkään tuollaisista jutuista, joissa kaikki pääsevät olemaan mukana eikä vain morsian osallistu, siis ajatellen myös omia polttareita. Itse voisin kuvitella, että twerkkaus tai jotkin muut hieman eksoottisemmat tanssitunnit voisivat olla kivaa ohjelmaa polttareihin, sillä välttämättä kovin moni ei ole kokeillut ja tilanne on sellainen, jossa ei tarvitse suorittaa.

Wikipedia-artikkeli esittelee twerkkauksen olevan "seksuaalisesti provosoiva tanssityyli", mikä varmasti aiheuttaa jonkin verran ennakkoluuloja lajia kohtaan. Olen itsekin kuullut ystäviltä kauhistuneen kertomuksen heidän eksyttyään twerkkausbileisiin. Itse kuitenkin lähden avoimin mielin katsomaan, tuleeko ahdistunut ja yliseksuaalinen olo vai hauskaa liikuntaa tyttöporukalla. Uskon vahvasti jälkimmäiseen. Lohduttavaa on myös se, että ilmeisesti pepun kuuluukin tanssin tiimellyksessä vähän hyllyä. ;)

4 kommenttia:

 1. Kivaa siitä tulee, ihan varmasti. :D Odotan jo innolla!

  VastaaPoista
 2. Odotan kyllä älyttömän innolla koko päivää, mutta varsinkin twerkkausta! :D Kiitos kun olet järjestänyt päivän!

  VastaaPoista
 3. Tämä twerkkaus ja koko muukin tuon miittipäivän ohjelma kuulostaa ihan superhauskalta! Huomenna nähdään! :)

  VastaaPoista
 4. Ja hauskaahan se oli! Etenkin mahtavan ohjaajan johdolla. :)

  VastaaPoista