sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Takana mahtava päivä!

Eilen koitti viimein päivä, jota helmikuusta asti olen odottanut ja jännittänytkin. Instagram-tiliäni (@jotainkeltaista) seuraavat ovatkin jo saaneet kuvapommituksen kautta tietoja hääblogipäivästä, jonka järjestin mahtavien yhteistyötahojen kanssa. Tekstejä päivästä tipahtelee tulevien viikkojen aikana useampia, sillä päivään liittyi monia isompia ja pienempiä yksityiskohtia, jotka ansaitsevat oman tilansa blogissa.

Skumppaa kului päivän aikana, kuten asiaan kuuluu. :)
Kuva: Valoisia kuvia
Hääblogipäiväämme kanssani olivat toteuttamassa useat eri yritykset, jotka tietenkin saavat tilaa blogissani kuvien ja linkkien muodossa. Tätä olin toki heille luvannut, kun yhteistyösta sovittiin. Suurin jännityksen aiheeni päivään liittyen olikin se, miten eri tahot oman osansa hoitaisivat. Olisihan ollut ikävää, jos joku osanen olisikin ollut suuri pettymys. En nimittäin blogini puolella halua kirjoittaa mitään, mitä en voi allekirjoittaa. Samaa linjaa vetävät kaikki muutkin hääbloggarit, jotka mukana olivat. Tuntuisi kuitenkin ikävältä, varsinkin näin järjestäjänä, antaa huonoa palautetta jostakin, mitä on ilmaiseksi saanut. Huoleni osoittautui onneksi turhaksi sillä kaikki päiväämme toteuttamassa olleet tahot ylittivät odotukseni.


Valmiina tunnille. Hyvin valittu paita.
Aloitimme aamun HiMO Clubilla twerkkaustunnilla, jonka meille piti ihana Emmi. Kirjoittelinkin tunnista vähän ennakkoajatuksia. Heti salille päästyämme pääsimme mukaa tanssisalin tunnelmaan. Meneillään oli toinen tunti eri ohjaajan johdolla, jonka jytä kaikui ja sai tanssijalan vipattamaan. Olisin kyllä tarvinnut korvatulpat, jos sille tunnille olisin osallistunut. Emmi osoittautui kokeneeksi, taitavaksi ja ihanaksi ohjaajaksi. Hän sai meidät rentoutumaan alusta asti. Itse ainakin innostuin twerkkauksesta ja voisin kokeilla sitä uudelleen, mutta vielä enemmän houkuttelevat esim. raeggeton-tunnit tms., joita Emmi myös pitää.


Tanssitunnin jälkeen kävimme pikapikaa suihkussa ja suuntasimme Radisson Blu Plaza -hotelliin Rautatientorin nurkaan. Meille oli varattu Kirjasto ja Bar 7 Blings -tilat, ja sinne oli katettu ihana ruokapöytä, ja buffet-pöytä notkui coctail-paloista. Tilat, joissa saimme loppupäivän viettää, olivat aivan upeat! Ja täytyy sanoa, että henkilökunta respassa, ravintolassa sekä baarissa oli aivan huippua! Saimme todella ystävällistä palvelua päivän alusta loppuun!

Kuva: Valoisia kuvia
Ruoka oli oikein hyvää, vaikka minä en edes oikein ymmärrä tuonlaisten hienouksien, kuten pateiden ym. päälle. Kakun olimme saaneet Pialta Kakkuhelmestä, ja se sai minut kyllä pohtimaan, haluaisinko sittenkin jonkun oikean hääkakun itse tehtyjen sijaan. Niin upea se oli! Kakun kuljettaminen hotellille vaatiikin aivan oman tekstinsä...

Kuva: Valoisia kuvia
Kakkuhelmen loihtima ihana kakku
Kuva: Valoisia kuvia
Loppupäivä menikin pikkuhiljaa ruoasta nauttiessa. Lisäksi saimme TS-salongilta mahtavat Tanjan ja Sinin tekemään meille pikakampauksia. Kaikki meistä taisivat odottaa jotakin nopeita lettejä ym., mutta tytöt taikoivatkin meille toinen toistaan upeampia kampauksia. Hiuksiin sopivat kasvot meille taikoi Glitternistin ihana Minna. Olen taas aivan glitterhuumassa. Tästä lisää vielä todennäköisesti tänään, sillä Glitternisti ilahduttaa myös lukijoitamme loistavalla tarjouksella. Minna antoi meille mukaan myös pienet glitter-purkit.

Ida Sinin käsittelyssä
Kuva: Valoisia kuvia

Kuva: Valoisia kuvia
Samaan aikaan, kun osa oli tällättävänä, muut saivat askarrella askartelupisteellä, jonka tavarat meille oli lahjoittanut Askartelumaailma Charlotta, jonka myyntipiste on Helsingin Annankadulla sijaitseva Askarelli. Erilaisia tarvikkeita oli vaikka kuinka paljon, mutta silti jokainen kaipasi vielä jotakin lisää, joten tehdyt kortti- ja hääkarkkirasiamallit viimeistellään kotona. Itse en ehtinyt testailla kaikkea, mutta onneksi tarpeita jäi minulle kotiin, joten pääsen vielä kokeilemaan esim. sinetin tekoa.


Oli myös aivan mahtavaa, kun ei itse tarvinnut stressata päivän kuvaamisesta, sillä mukana olivat Valoisien kuvien energiset siskokset Ilona ja Asta. Olenkin merkkaillut kuviin, mitkä ovat heidän ottamiaan. Muut kuvat  ovat omia räpsyjä.

Mennään naimisiin -lehden Paulan ja Adieu Madmoiselle, Bonjour Madam -blogin Saran Paula oli pakannut meille hyödylliset stressisuklaat hääsuunnittelun hermonmenohetkiin. Niinatar lahjoitti meille sukkanauhat. Amikalta saimme hiustuotteita, jotka tulivat tuossa upeanvärisessä pussukassa. Make Up Storelta sain taas lisäystä luomivärikokoelmaan. Sara oli saanut mukaan Kiddex Oy:n, joka lahjoitti meille Milestone Wedding Cardsit. Atelje Tuhkimotarinan Heidi taas antoi meille alennuskoodit Tuhkimotarina Shopiin.Mukana miitissä olivat lisäkseni:

- Krista: Kristallihäät
- Essi: Häämimmit
- Hanna: Tyttö tahtoo
- Anniina: Something Gold
- Anna: Bride & Co.
- Tanja: Always Yours


Essi puuttuu kuvasta, kun joutui lähtemään aiemmin.
Kuva: Valoisia kuvia

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, että teillä oli kiva ja onnistunut päivä! :) Harmi, että en päässyt tälläkertaa mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi tosiaan! Välimatka tuottaa vähän hankaluuksia. Kivaa oli! :)

   Poista
 2. Oli ihana päivä! Minustakin hotellin palvelu oli aivan super ystävällistä ja hyvää! :)

  VastaaPoista