perjantai 14. syyskuuta 2018

Love me do tulee taas

Kolmen viikon päästä pääsen pitkästä aikaa häähössöttämään eli häämessuilemaan, kun 6.10. Kaapelitehtaan valtaavat Love me do Autumn Fair -messut. Osallistun tuolloin messujen bloggaritapaamiseen. Olen ihan superinnoissani, etenkin kun With Love -häätapahtuma jäikin minun osaltani väliin koulutuksen vuoksi ja ehdin jo pelätä Love Me Do:nkin puolesta. Pääsen onneksi paikalle!

Tämä tulee olemaan kolmas kertani kyseisessä häätapahtumassa, joita järjestetään loka- ja tammikuussa. Ensimmäisellä kerralla, vuosi sitten, olosuhteet eivät olleet puolellani, sillä en työpäivän vuoksi päässyt bloggarimiittiin. Työpäivän jälkeen raahauduin yksin (virhe!) kiertelemään messuja vähäksi aikaa ja olin aika pettynyt tarjontaan.

Tämän vuoden ensimmäiset messut olivat taas aivan toisenlainen kokemus, kun pääsin osallistumaan bloggaritapaamiseen. Oli ihanaa viettää päivää bloggarikollegojen kanssa. Ei tarvinnut pelätä pitkästyttävänsä ketään kaukana siintävistä häistä höpöttäessa, ja kuvia sai ottaa juuri niin paljon kuin halusi. Tuntui, että messuiltakin jäi käteen enemmän ideoita ja ajatuksia, vaikka aikaa kiertelyyn ei ollut ihan tarpeeksi.


Tänään sain messuemännältämme Susannalta postia tapahtumaan liittyen. Tällä kertaa toiveemme on kuultu, ja messuilla kiertelylle varattu enemmän aikaa. Pääsemme taas ihailemaan kahta muotinäytöstä, joista toisessa valitaan Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018. Lisäksi tiedossa on ainakin hääkakkumaistelua.

En malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. Mäkin tulen miittiin ja olen tosi innoissani! Tulee varmasti huippu päivä 😍

    VastaaPoista