tiistai 13. marraskuuta 2018

Kahdeksan kuukautta häihin


Tänään sain taas rustailla sisältöä treffikuoreen, kun ollaan tultu häälaskurissa tasakuukausiin. Häihin on aikaa enää kahdeksan kuukautta eli alle 250 päivää. Hääsuunnittelussa on viime aikoina ollut melko hiljaista, mutta nyt tässä alkaa olla käsillä se pimein ja tylsin aika vuodesta, jota olisi mukava täyttää pienillä askarteluiltamilla. Ensin pitäisi vain päättää, mitä askarrellaan.

Suuret linjat häitä ajatellen on ollut tehtynä jo jonkin aikaa ja pieniä osasia naksahtelee paikoilleen silloin tällöin. Vielä ei pukkaa stressiä, vaikka hommat eivät edisty, mutta ehkä sellaista esistressiä siitä, että jos kohta ei ala tapahtua, alkaa stressata. Pysyttekö kärryillä? :D

On ollut hauska seurailla myös alkuvuoden aikana häitään viettävien bloggareiden kutsujen lähettelyä ym. Eipä tässä tosiaan mene kauaa, niin ollaankin jo meidän häävuodessamme. Aika hullua, että vajaan parin kuukauden päästä voi sanoa, että menemme tänä vuonna naimisiin. Nämä virstanpylväät saattavat kuulostaa toisten korviin ihan pöhlöiltä. Olen kuitenkin tätä blogiakin alkanut kirjoitella jo siinä vaiheessa, kun häihin oli aikaa yli kaksi ja puoli vuotta, jolloin hääsuunnittelu tuntui vielä melko varhaiselta.

Reilu viikko sitten vietimme vuosipäiväämme. Yhteisiä vuosia takana on jo kaksitoista, mikä tuntuu melko hurjalta. Vaikka eipä sitä elämää ilman tuota toista puoliskoa enää osaa ajatellakaan. Vuosipäivämme kunniaksi olin tarttunut erinomaiseen tarjoukseen ja varannut Luxe-huoneen Sellon Glo Hotellista (lämmin suositus). Samaan tarjoukseen kuului myös kolmen ruokalajin illallinen viineineen. Vaikka Sello sijaitsee meiltä alle puolentoista kilometrin päässä, pääsimme silti irti arjesta omaan pieneen kuplaamme, joka koostui lähinnä toisistamme. Pelailimme lautapelejä ja hyödynsimme huoneen kylpyammetta. Emme ole kauheasti tuollaista "turhaa" hotellilomailua harrastaneet, mutta täytyy kyllä sanoa, että molemmat nautimme siitä kovasti, joten pitänee ottaa tavaksi ainakin silloin tällöin. Ehkä tuleva hääpäivänviettoperinne?

Hotellista tulikin mieleeni, että onhan meillä yksi iso harmituksen aihe saatu pois päiväjärjestyksestä. Olemme nimittäin saaneet varattua hotellin hääyöksi sekä kiintöhuoneita vieraita varten. Tästä lisää myöhemmin, mutta nyt jo voin kertoa, että tässä kävi tuskailustani huolimatta paremmin kuin hyvin. ;)

2 kommenttia:

  1. On varmaan ihana häitä suunnitella!! Rakastan suunnittelua juhlia ja ommella juhla asuja!! Onnea!!!

    VastaaPoista