keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Hääyö Radisson Blu Plazassa

Kuva: Valo Films
Purin teille pari kuukautta sitten ahdistustani koskien hääyönviettohotellia. Hotellit ovat niin kovin hintavia siihen nähden, kauanko siellä vietetään aikaa häiden jälkeisenä yönä. Ainakin meillä on tarkoitus juhlia ihan pitkälle yöhön. Tämän vuoksi meillä oli vaatimuksena hotellille, että siellä voisi seuraavana päivänä kölliä puolta päivää reilusti pidemmälle. Lisäksi toivoimme saavamme aamupalamme hotellihuoneeseen vasta joskus puoliltapäivin. Toiveemme olisivat varmaan täyttyneet keskustan hienommissa hotelleissa, mutta hintalappu alkoi monessa vähintään kolmosella. Hyh!

Aloitin etsintäni Ruoholahden/Jätkäsaaren suunnilta, sillä ajattelin sen olevan kätevä sijainti Espoosta juhlimasta palaaville vieraillemme: Mukavasti Helsingin keskustan tuntumassa, merellisellä sijainnilla, mutta vain vartin taksimatkan päässä juhlapaikaltamme. Pohdin myös Sellon Glo -hotellia, jossa vierailimme reilu viikko takaperin, mutta se olisi ollut meille liian arkinen sijaitessaan samassa kompleksissa päivittäisruokakauppamme kanssa.

 
Kuva: Valo Films
Sitten sen keksin! Miten ilmeinen vaihtoehto, jota en kuitenkaan ollut tajunnut ajatella, kun jämähdin liikaa läntisemmän keskustan suuntaan! Vietimme huhtikuussa puuhaamaani hääblogipäivää, jonka keskuspaikkana toimi Radisson Blu Plaza -hotelli. Tuolloin en hotellissa raaskinut yöpyä, kun koti kuitenkin sijaitsee sangen lähellä, mutta olin todennut miljöön miellyttäväksi ja palvelun sekä ruoan erinomaiseksi. Lisäksi sijainti on loistava! Plaza-hotellihan sijaitsee aivan Rautatientorin nurkassa, joten vieraiden on helppo saapua ja lähteä, taittuupa seuraava etappi sitten junalla, linja-autolla tai lentokoneella.

Tajusinkin siis viimein ottaa yhteyttä henkilöihin, joiden kanssa olin hääblogipäivän järjestelyistä sopinut ja päädyimme yhteistyöhön. Tämän seurauksena me saimme erinomaisen tarjouksen Radisson Blu Plazan Plaza-sviitistä, jollaisen kaltaisesta huoneesta en ollut osannut edes haaveilla. Tulette siis kuulemaan hääyöstämme seikkaperäisesti (siis sen hotellihuoneen osalta...) Olen ihan superinnoissani!

Kuva: Valo Films
Samasta hotellista varasimme myös huonekiintiön vieraitamme varten. Myös näille huoneille hinta on listahintaa huomattavasti edullisempi ja samoin oli tarjous muutamasta muusta hotellista, joista sitä ehdin kysellä, joten suosittelen hotellikiintiön varaamista vieraita varten, jos kauempaa tulevia on enemmän kuin muutama. Huonekiintiöhommahan menee siten, että hääpari sopii hotellin kanssa jonkin määrän huoneita sekä yöpymisen hinnan. Parille luodaan koodi, jonka voi lähettää vieraille esim. hääinfossa. Koodin avulla vieraat varaavat huoneet, jos näin haluavat tehdä. Vieraat sitten tietysti itse maksavat yöpymisestä.

Näin on siis yksi huolenaihe vähemmän hääjärjestelyissä!

8 kommenttia:

 1. Mullakin jäi Radisson Blue Plazasta niin hyvä fiilis, että ajattelin aloittaa meidän häämatka sieltä. Toki ei olla vielä päätetty minne ja milloin häämatka tehdään, mutta ainakin Blue Plazaan on päästävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava lähtökohta häämatkan suunnittelulle! :D Sijainti on kyllä siihen ihan loistava! Ja sä pääsit jo ihan huoneetkin viimeksi testaamaan.

   Poista
 2. Vitsit tää on loistava juttu! Mulle jäi Plazasta äärimmäisen hyvät fiilikset meidän päivän perusteella, vaikka en blogimiitin jälkeen yöksi jäänytkään. Sen verran jäi silloin kutkuttelemaan, että olen aika ajoin katsellut Blue Plazan huonetyyppejä ja hintoja, jos joskus tekisimme viikonloppuretken ihan vain testaamaan hotellihuoneet :D Jään siis todella mielenkiinnolla odottamaan teidän seikkaperäistä kertomusta.... hotellihuoneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti olisi hukkaan mennyt retki! :) Ja tosiaan Plazassa voi pidentää oleilua jopa klo 18 asti, jos hyvä tuuri käy, joten rahalle saa normaalia enemmän vastinetta.

   Poista
 3. On kyllä ihan mahtavaa, että vihdoin löysitte hääyöhotellin, joka sopi täydellisesti teidän hääyönviettopaikkakriteereihin! :) Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mun toive(Jope Ruonansuu -äänellä: vaatimus-)viestiin vastattiin, että onnistuu, onnistuu ja onnistuu. :D

   Poista
 4. Aivan huippujuttu! Hotelliasia on varmasti aiheuttanut päänvaivaa, joten hienoa että se on nyt hoidossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vähän ehti jo hermoja kiristää, mutta onneksi hoitui näin ihanalla tavalla!

   Poista