tiistai 17. syyskuuta 2019

Häälympialaiset

Halusimme häihimme sellaista ohjelmaa, mitä vieraat voivat tehdä oman kiinnostuksensa ja aikataulunsa mukaan. Jos halusi mieluummin vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa, se oli ihan ok tai jos kaipasi enemmän tekemistä, sitä tarjottiin. Häidemme ohjelmana toimivatkin häälympialaiset, joissa oli kuusi eri lajia.


Yksi lajeista oli tietovisa meistä hääparina. Sen sai tehdä pienessä ryhmässä ja jokainen sai pisteitä ryhmän tietämyksen mukaan. Yritimme keksiä erilaisia kysymyksiä yhteisen elämämme eri vaiheista, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus tietää jotain. Luimme juuri tänään vastauksia, kun teimme häätavarainventaariota, ja siellä oli muutamia aika hauskoja joukossa. :D

Kallein lajeistamme oli Speden speleistä tuttu nopeuspeli, jonka vuokrasimme Discolandista. Hintaa viikonlopun vuokralle kertyi 95€, mikä ei mielestäni ole lainkaan ryöstöä. Ja peli taisi olla aika kovassa käytössä. Tervetulokylttimme toinen puoli toimi tuloslistana, johon jokainen sai kirjoitella parhaita tuloksiaan.


Sulhasen hääaskartelun lempilapsi oli yhdellä pisteellä tarvittu laserleikkurilla pleksistä leikattu kuminauhapyssy. Pyssyllä oli tarkoitus kaataa maalitauluja. Maalitauluissa oli jotain peruspahiksia, mutta lisäksi USA:n presidentti Trump. Huumoriarvoa lisäsi se, että seuraavalla viikolla uutisoitiin perussuomalaisten viikonlopputapahtumasta, jossa oli maalitauluina ollut muiden puolueiden poliitikkojen naamoja. Meilläkin siis ammuttiin poliitikkoa, mutta ehken pidä tätä yhtä tuomittavana...


Loput kolme pistettä olivat myös tarkkuuspainotteisia. Sulhasen frisbeegolf-harrastus näkyi häissämme muutoinkin kuin potreteissa. Yksi pisteistä oli frisbeen heittäminen koriin. Toisella pisteellä heitettiin tikkaa, ja kolmannella oli tarkoitus puisen katapultin avulla polkaista hernepusseja maassa olevaan maalitauluun.

Pisteillä sai kokeilla taitojaan niin monta kertaa kun halusi, mutta paras pistemäärä piti valita viiden ensimmäisen tuloksen joukosta. Kaikilla pisteillä taisi vierailla porukkaa ihan tiheästi. Eniten vieraat tietysti kävivät pisteillä silloin kun me olimme kuvauksissa, joten en päässyt kovin montaa suoritusta ihailemaan. Tämän vuoksi pisteiltä ei myöskään ole kuvia aivan niin paljon kuin olisin itse toivonut.


Itse en myöskään ehtinyt kokeilla kuin tuota Speden spelien nopeuspeliä. Sulhanen sen sijaan kiersi kaikki pisteet tarkoituksellisesti jälkimmäisen valokuvauksemme jälkeen. Mutta häälympialaisten tarkoitus olikin ensi sijaisesti vieraiden viihdyttäminen. Illalla tietysti palkittiin kolme parhaiten menestynyttä osallistujaa.


Tekstin kuvat: Valo Films

2 kommenttia:

  1. En kestä, miten hauskaa ohjelmaa olitte vieraillenne kehittäneet! Varsinkin tuo Speden peli on ihan huippu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jannica! Uskon vieraiden viihtyneen. :)

      Poista