lauantai 10. kesäkuuta 2017

Häät sulhasen tapaan

Puolisoni ei ole maailman paras kumppani häiden suunnittelun kannalta. Ensinnäkin T. on ollut oikeastaan sitä mieltä, että avioliitto on melko turha riitti, jolla ei ole suurempaa merkitystä sitoutumisen kannalta. Onneksi hän kuitenkin suostui kosintaani ja on suunnittelemassa kanssani häitä, koska hyvät bileet ovat aina hyvät bileet. Ja kyllä hän senkin myöntää, että häissä on aina ollut ihan mukavaa. Ja pääasiahan tietysti on se, että hän näkee yhteisen tulevaisuutemme jatkuvan hautaan saakka, oli se sitten missä liitossa tahansa.

Keskustelu sulhasen kanssa on kuitenkin ajoittain hieman haastavaa, sillä usein ideointi karkaa vähän käsistä tai ainakin sellaisille uomille, joista en voi olla aivan samaa mieltä. Sulholla nimittäin on ajoittain melko lennokkaita ideoita. Listaan alle muutamia:

- MacGyver -teemahäät. Avopuolisoani on eri lähteistä tituleerattu tämän kultti-tv-sarjan tähdeksi, eikä suotta. Hän on melkoisen kykeneväinen kaikenlaisiin suorituksiin tilanteissa, joissa monilla menisi sormi suuhun. Mutta haluammeko ottaa häiden teemaksi ihanat kasarivaatteet ja miesten takatukat? Puhumattakaan MacGyver -juomapelistä. Ööö, ei kiitos!
- Edellisen jatkona: 80-luvun teemahäät. Ihan kiva idea, mutta jos toteutetaan se joissain muissa juhlissa. Ehdin jo nähdä itseni leopardikuosisessa hääpuvussa.
- Surffausteemaiset rantahäät esim. Porin Yyterissä. Ihana idea, johon tarttuisin saman tien, jos voisin olla lähes 100% varma hyvästä ilmasta. Sulhasen sanoin: "Otetaan riski." Suomen kesässä? Joo, ei kiitos!
- Verkkarit hääpuvun alle. Tämä idea tuli siitä, että sulhanen haluaisi häihin jotain kivoja aktiviteetteja esim. mökki-olympialaistyyliin (mikä kuulostaa tosi hyvältä). Sanoin, että olisi hyvä, jos ne aktiviteetit voisi toteuttaa hameessa ja korkokengissä. Sulhanen totesi, että pistetään kutsuun, että tulkaa verkkareissa. Minä ilmoitin haluavani itse olla hameessa ja korkokengissä. Sulhasen ratkaisu: Korkokengät nurkkaan ja hääpuvun alta verkkarit esiin, "kun olet tarpeeksi keikistellyt". No niinpä...

Tähän tekstiin saadaan varmaan jatko-osa, kun jatkamme keskustelua ja ideointia...

1 kommentti:

  1. Jotenki nään et sunkin mies on diplomi-insinööri. :D Täällä on nyt ihan liikaa yhteneväisyyksiä! En voi kun toivottaa kovasti onnea, tästä tulee pitkät kaks vuotta noita ehdotuksia torjuessa! :)

    Mutta aivan ihana blogi, hihittelen täällä omiani näille teksteille. Hauskoja ideoita ja ajatuksia. :)

    Meidän häitä pääsee seuraamaan https://enaaeivoivaihtaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista