tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kotiutumista ja juhlahumua

Blogini on ollut viimeisen parin viikon aikana alun tekstitykistystä hiljaisempi. Kolmen kuukauden reissumme tuli päätökseensä, kun palasimme Suomen kesäkuun ensimmäisenä päivänä. Viimeinen viikko reissusta oli "kiireistä" kaupunkilomailua eikä kirjoittelemiseen ollut juuri aikaa taikka energiaa.

Suomeen palattuamme suuntasin suoraan valmistelemaan pikkuveljen ylioppilasjuhlia, jotka juhlittiin onnistuneesti lauantaina aurinkoisessa säässä. Nyt sitten palaillaan kotiarkeen: Kämppä näyttää hävityksen kauhistukselta, kun sekaisin ovat sekä rinkasta levitetyt matkaromppeet että muuttolaatikoista säilytyksestä kaivetut tavarat. Hommaa siis riittää.

Hääasioille ei ole ollut niin paljoa aikaa ajatuksia uhrata. Sen verran kuitenkin, että minun vanhemmilleni ja siskolleni on nyt ilmoitettu häiden ajateltu ajankohta: vuoden 2019 kesä. Ensimmäinen kysymys oli, miksei jo ensi vuonna. Eivätpä vanhempani paljoa tiedä tämän päivän hääsuunnittelusta paikkojen varaamisineen ym... :)

Nyt sitten pitäisi ihan tosissaan alkaa tutustua mahdollisiin häätiloihin. Listaahan tein netistä löytämistäni vaihtoehdoista jo reissussa, Tästä se lähtee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti