maanantai 26. kesäkuuta 2017

Pieni mainostus: Wedbox -hääkuvasovellus

Moni muukin teistä varmasti lukee Makea-hääblogia. Blogi on viime aikoina viettänyt hiljaiseloa, mutta tänään bongasin sieltä uuden tekstin, jossa mainostettiin Wedbox-hääkuvasovellusta.  Koska minulla ei ollut parempaakaan tekemistä, päätin testata sovelluksen saman tien. Jos haluat omaani kattavamman kuvauksen sovelluksen käytöstä, käy lukemassa Makean puolelta.

Sovelluksen saa ladattua iPhonelle App Storesta tai Android-puhelimelle Play-kaupasta. Itselläni on Android-puhelin, jolla ohjelma vie reilut 46 Mt tilaa. Sovellus oli käyttökunnossa hyvin nopeasti ja pikaisen kokeilun perusteella vaikuttaa ihan näppärältä. Häävieraiden pitää tietysti ladata sovellus itselleen, jos haluavat kuvia jakaa, mutta ohjelma on sen verran yksinkertainen käyttää, että onnistuu tumpelommaltakin puhelimen käyttäjältä.

Viime aikoinahan ovat yleistyneet hää-hashtagit, joilla kuvia saa koottua Instagramiin. Mielestäni tämä sovellus on kuitenkin mukavampi, koska kuvia ei tarvitse julkaista mihinkään, vaan ne tulevat vain hääparin sekä heidän valitsemiensa henkilöiden nähtäväksi. Lisäksi kuvanlaatu lienee parempi. Ilmaisessa versiossa kuvat säilyvät sovelluksessa kaksi kuukautta häiden jälkeen. Sovellukseen voi ostaa erilaisia lisäominaisuuksia, kuten latauksen paremmalla kuvanlaadulla tai lisäaikaa kuvien säilytykseen. Lisäominaisuudet ovat minusta melko hintavia, mutta jos sovellus on niin toimiva kuin miltä nyt pikatutustumisella vaikuttaa, saattavat ne olla ihan hintansa väärti.

Lisätietoa sovelluksesta löytyy osoitteesta https://foto-app.fi

2 kommenttia:

  1. Valokuvaamon banderolli mainosti samantapaista ohjelmaa mutta se taisi olla maksullinen. Kiitos vinkistä, käyn tutustumassa omia häitä varten. Instagramin käyttö olisi tietysti helpoin vaihtoehto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Wedbox ei lopulta tullut käyttöön häissä, mikä ehkä vähän harmittaa minua. Häähastag meillä oli, mutta se ei toiminut kovin laajasti emmekä ole kovinkaan paljoa vieraiden kuvia nähneet.

      Poista