torstai 29. kesäkuuta 2017

Löytyikö Se Oikea?

Nyt en puhu sulhasesta; hänet löysin jo reilut kymmenen vuotta sitten. En puhu myöskään hääpuvusta, josta monet morsiamet puhuvat "The One" -termillä. Puhun juhlatilasta. Olemme käyneet nyt katsastamassa viisi eri juhlatilaa. Tai no, minä kävin kahdessa ensimmäisessä yksin, koska sulhaselle tuli yllättävä este.

Pääasiassa olemme katselleet tiloja, jotka vuokrataan ihan vain tilana ja pitopalvelu hoidetaan erikseen. Tänään kuitenkin kävimme tutustumassa erääseen lounasravintolana pääasiassa toimivaan paikkaan, josta ruoat hoidettaisiin tietysti tilaa vuokraavan yrityksen toimesta. Ja minä vähän ihastuin.

En halua vielä paljastaa paikan nimeä, mutta ympäristö olisi merellinen, esimerkkimenut näyttävät ihan hyviltä (ja sopuhintaisilta), juomat saa paikkaan hoitaa itse ja siivous hoituisi henkilökunnan toimesta. Lisäksi homma hoituisi suhteellisen kivuttomasti, kun ei tarvitsisi miettiä, mistä liinat, astiat, musavehkeet ym. Näitä kun ei kaikkialta saa vuokrattua paikan päältä. Tila on sulhasen mielestä ehkä aavistuksen pieni, mutta minä näen siinä paljonkin potentiaalia.

Olen aika innoissani, vaikka kyllä me vielä katselua hieman jatkammekin. :)

2 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa, että ihastus on iskenyt! Mulle paikan valitseminen oli tosi iso juttu, koska vasta sen ja samalla hääpäivän valitsemisen jälkeen tuntui, että asiat todella tapahtuvat ja pystyi aloittamaan muun suunnittelutyön. Toivottavasti teille oikea paikka löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle myös tuo paikka on se juttu, josta kaikki virallinen suunnittelu vasta alkaa. Toki ideoita ja haaveita on vaikka kuinka paljon ja niitä tulee koko ajan lisää, mutta varsinaisesti mitään ei voi päättää, ostaa tai tehdä ennen kuin paikka on päätetty ja varattu.

   Nyt on se hyvä tilanne, että mielestäni tuo tila on tosi ihana! Jos löytyy joku parempi, niin sehän on vain plussaa. Ja nyt ei tarvitse edes käydä katsomassa niitä, joita alunperinkin pidin (esim. liian korkean vuokran vuoksi) huonoina vaihtoehtoina. :)

   Poista