maanantai 21. elokuuta 2017

Häämatkahaaveilua, osa 3


Olen aiemmin raottanut haavemaailmani verhoja ideoimalla häämatkaa suuntautuvatksi joko Havaijille tai Galapagokselle. Yksi vaihtoehto voisi olla Malediivit, joka onkin suosittu kohde juuri häämatkalle.

Malediivit olisi meille siinä mielessä erinomainen kohde, että siellä on upeita valkoisia hiekkarantoja ja turkoosia vettä, joista nautimme lomillamme suunnattomasti. Lisäksi vedenalainen elämä on ilmeisesti runsasta, joten sukellus ja snorklaus olisi melko varmasti ikimuistoista. Malediiveilla voi myös surffata, joten tekemistä riittäisi rantatuolissa lekottelun lisäksi.

Loma Malediiveilla poikkeaisi luultavasti aiemmin tekemistämme matkoista: Emme ole ikinä olleet all-inclusive -hotellissa, mutta ilmeisesti Malediiveilla kannattaisi majoittua sellaiseen, kun kyseessä on niinkin spesiaali tilanne kuin häämatka. Yleensä olemme lomailleet mieluummin pitkään pienellä budjetilla.

Malediivit olisi kuitenkin ilmeisesti melko kallis kohde. Täältä luin, että keskihintainen, ei erikoinen hotelli maksaa 200€/yö. Hyvät, all-inclusive -paikat olisivat sitten vielä kalliimpia. Aika hurjaa mielestäni! Tuolla ei siis todennäköisesti jo häihin huvenneella rahavarannollamme pitkään oleskeltaisi. Kohteena Malediivit voisi kuitenkin ehkäpä yhdistää johonkin toiseen: esim. Sri Lankalta kai lennetään sinne paljon. Voisimme siis viipyä vaikkapa viikon hieman pienemmällä budjetilla Sri Lankalla ja jatkaa toiseksi viikoksi luksustelemaan Malediiveille. Tai sitten pitää vain tyytyä vähän lyhyempään reissuun häämatkan kohdalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti