tiistai 1. elokuuta 2017

Kun tekisi mieli tehdä

Hääjärjestelymme junnaavat paikoillaan. Kesälomailu eri puolilla Suomea on tuonut vähän taukoa hääpaikkojen katselmuksiin. Jäljellä olisi vielä muutama paikka, joita haluamme käydä katsomassa ja sen jälkeen pitäisi alkaa tehdä hankalia päätöksiä. Seuraava visiitti on sovittu ylihuomiselle.

Minä seurailen ahkerasti muiden parien hääjärjestelyjä blogien kautta.  Muiden ostoksia ja askarteluja ihaillessa tuntuu, että olisi mahtavaa päästä jo tekemään jotakin konkreettista. Vielä en kuitenkaan ole oikein uskaltanut, sillä häidenviettopaikka määrittelee niin monta tekijää. Minulla on paikoista pari suosikkia, ja ne ovat keskenään hyvin erilaisia. On siis turha ruveta vielä oikeasti pohtimaan, millaiset pöytäkoristeet tai vessakorit meille tulee.

Kutsuja voisin periaatteessa jo suunnitella, ja ideoita meillä onkin. Kutsumme tulevat todennäköisesti olemaan yksi häiden projekteista, jonka toteutamme sulhasen kanssa yhdessä, koska osa niistä on selkeästi enemmän hänen alaansa. Sulhasella taas ei oikein ole ollut aikaa tai kiinnostusta ruveta kutsuja vielä suunnittelemaan. Onhan tässä aikaa.

Ja niinhän tässä onkin. Aikaa häihimme on suunnitelmien mukaan lähes kaksi vuotta, joten hoppua minkään asioiden (ei edes sen hääpaikan) suhteen ei vielä ole. Mutta kun morsian on niin innoissaan ja malttamaton. Mutta ei silti oikein osaa tarttua mihinkään...

Onko muilla samanlaisia fiiliksiä?

6 kommenttia:

 1. Mua kyllä olisi kutkutellut tehdä suunnilleen kaikki valmiiksi jo ajat sitten, koska olen vähän kaikkitännehetinyt-tyyppinen ihminen. :D Jälkeenpäin ajateltuna oli hyvä malttaa vähän ja antaa suunnitelmien selkeytyä, koska nyt tyyli on selvillä ja voi alkaa rohkeasti toteuttaa. Se on kyllä totta, että juhlapaikka määrittelee monesti joniin verran koristeluitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kärsimättömyyttä täälläkin on ilmassa. Eiköhän sitä tässä pikkuhiljaa pääse toteuttamaankin asioita. Ja on se tosiaan hyvä, että kokonaisuutta tulee suunniteltua ennen kuin ryhtyy näpertelemään.

   Poista
 2. Ymmärrän täysin! Vaikka me ollaan jo päästy tekemään hyvinkin konkreettisia valmisteluja, kutkuttaisi silti vain tehdä enemmän ja enemmän!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillähän on jo vaikka mitä tehtynäkin. :) Mutta joo, koko ajan pitäis päästä puuhaamaan.

   Poista
 3. Voi ei, tiedän niin tunteen! Tähän mennessä en lähes mitään konreettista ihan tarkoituksella ole tehnyt. Lupasin kaasoille, bestmaneille ja miehelle, että tammikuussa aloitetaan yhdessä, joten vielä muutama kuukausi olisi maltettava! :)
  Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kovasti tsemiä malttamiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta hyvä että olette sopineet jo yhteisestä palaveeraamisesta. Onpahan jotain, mitä odottaa. ;)

   Poista