sunnuntai 27. elokuuta 2017

Missä mennään?

Olen taas viime aikoina kirjoitellut paljon tekstejä siitä, mistä haaveilen, mitä mieltä olen erilaisista asioista ym., mutta en konkreettisesti hääjärjestelyistämme. Tämä johtuu siitä, että järjestelyiden suhteen junnataan edelleen vähän paikallaan.

Töiden alkaminen vei ajatukset joksikin aikaa pois hääjärjestelyistä. Viime viikolla oli tarkoitus katsastaa vielä pari hääpaikkaa, jotka listallani ovat potentiaalisia vaihtoehtoja. Sekä sulhaseni auto että moottoripyörä ovat kuitenkin olleet telakalla korjauksen tarpeessa, joten päätimme lykätä viimeisten paikkojen katselmuksia siihen asti, että saamme jommankumman moottoriajoneuvon käyttöömme.

Toivon, että tiistaina pääsisimme katsomaan juhlapaikoista toista, jos puoliso saa prätkän huomenna ajokuntoon. Voisin myös soitella toiseen paikkaan ja sopia tutustumisen sinne. Sitten olisikin edessä vaikeita päätöksiä. Puoliso tänä aamuna totesi, ettei mikään näkemistämme juhlapaikoista ole sykähdyttänyt häntä erityisesti. Hänellä tosin ei ole samanlaista mielikuvitusta koristelun ym. suhteen. Toivon, että jäljellä olevista parista paikasta löytyisi jokin aiempia houkuttavampi ratkaisu. Jos ei, täytyy alkaa laatia jotakin plus-miinus -listaa tai pohtia, pitääkö kriteereitä paikan suhteen muuttaa: käytännössä nostaa hintaa, jonka suostumme paikasta maksamaan tai tinkiä sijainnista.

Kunhan juhlapaikka saadaan varattua, voin alkaa kunnolla pohtia sen koristelua. Lisäksi voisin alkaa tutkia todenteolla pitopalveluita ja miettiä ruokaa, jota häissämme tarjoamme. Valokuvaaja on sellainen asia, jota voisin alkaa kartoittaa jo nyt, mutta jotenkin en ole osannut tarttua tähän asiaan. Ehkä se johtuu siitä, etten oikein tiedä, mitä valokuvaajalta haluamme. Täytynee ottaa tässä kohta pieni Instagram-tuokio ja etsiä pääkaupunkiseudulla toimivia valokuvaajia, josko sieltä joku ponnahtaisi esiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti