perjantai 16. helmikuuta 2018

Meillä on valokuvaaja!

Huh! Viime viikot ovat olleet melkoisen kiireisiä työnhaun vuoksi. On pitänyt kirjoittaa hakemuksia, kuvata vastauksia videohaastatteluihin ja kunnon haastatteluihinkin olen saanut kivan määrän kutsuja. Minulla siis on kiva työpaikka, mutta vain määräaikaisella sopimuksella. Haen nyt siis opettajan virkoja, mikä tarkoittaisi sitä, että työnhakua ei välttämättä tarvitsisi tehdä enää koskaan. :D

No, nyt kiire helpottaa kerralla kunnolla. Haastattelut on hoidettu ja kun tämän päivän saa töissä pakettiin, alkaa viikon talviloma. Jotain stressitasoista kertoo se, että heräsin tänä aamuna neljältä enkä enää saanut unta. Onneksi on olympialaiset ja hääblogitekstejä lukematta ja kirjoittamatta. :)

Keskiviikkona tapahtui kuitenkin edistystä myös häiden osalta. Valittelin jokin aika sitten, kun en ollut onnistunut löytämään sopivaa valokuvaajaa. Vihjaisin kuitenkin, että yksi kuvaaja oli jäänyt kummittelemaan mieleeni.

Valoisien kuvien messuständi
Kyseessä on siis yritys nimeltään Valoisia kuvia. Törmäsin yritykseen ja sen päänaiseen Ilonaan Mennään naimisiin -häämessuilla tammikuun puolivälissä. Ensin kiinnitin huomioni ihanaan messuständiin; sen jälkeen positiivisen erilaisiin, väreillä ja firman nimen mukaisesti valoilla leikitteleviin kuviin. Kun vielä juttelin Ilonan kanssa, tykkäsin myös hänen ajatuksistaan ja asenteestaan.

Valoisia kuvia tekee häävalokuvauksen lisäksi videokuvausta. Videot ovat upean näköisiä, mutta valitettavasti budjettimme ei siihen riitä. Valoisilla kuvilla on kyllä hyvä pakettihinta, jos haluaa heiltä sekä valokuvauksen että häiden videoinnin. Ilona kertoikin, että koska videokuvauskalustoon on investoitu melkoisesti, he priorisoivat niitä, jotka ottavat valokuvauksen lisäksi videoinnin.

Jätin siis yrityksen tuolloin taka-alalle, vaikka Ilona sanoikin, että jatkossa he pyrkivät kasvattamaan valokuvaajien määrää, jolloin yksittäisiä valokuvaajia on helpompi irrottaa keikoille. Aikani valokuvaajia tutkittuani kuitenkin tuskastuin ja laitoin Ilonalle viestiä. Valitettavasti hän itse on häidemme aikaan varattu toisaalle, mutta hän suositteli siskoaan Astaa meille kuvaajaksi.

Tänä keskiviikkona tapasimme Ilonan ja Astan kanssa meillä. Minä pyyhälsin tapaamiseen reilusti myöhässä, koska työhaastatteluni kesti tuplasti sen verran kuin odotin. T. oli kuitenkin hyvin ottanut naiset vastaan. Asta on todella innoissaan meidän värikkäistä häistämme ja hänellä oli hyviä ideoita kuvaukseen. Itsestäni tuntui, etten vielä ollut kuvauksen kannalta ajatellut moniakaan asioita, mutta onhan tässä aikaa pohtia.

Tapaamisen pohjalta kuitenkin teimme lopullisen päätöksen palkata Asta häitämme kuvaamaan. Nyt kunhan saamme varausmaksulaskun, on taas yksi palanen ihan virallisestikin hoidettu.

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon kuvaajan löytämisestä! Kiva, että kuvaaja oli innostunut ja täynnä ideoita jo tässä vaiheessa :)

  Työpaikkojen suhteen tsemppiä. Toivotaan, että virka nappaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Optimistinen olen molemmissa asioissa. :)

   Poista
 2. Valokuvaaja on sellainen, jonka valintaan kannattaakin käyttää kunnolla aikaa. Mahtavaa, että löysitte mieleisenne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen kyllä myös sitä mieltä, että kannattaa tehdä tutkimusta, kun valinnanvaraakin on.

   Poista
 3. Jee, hyvä että kuvaaja on nyt löytynyt! :) Loistavaa, että pitkien etsintöjen jälkeen se paras teille on löytynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeo, kyllä tämä oli yksi iso asia pois listalta. :)

   Poista
 4. Hienoa että kuvaaja löytyi :) nyt voi sen asian suhteen hengähtää! Onnea työnhakuun! :)

  VastaaPoista